sâmbătă, aprilie 20, 2024

Caracteristicile iOS 18 sunt anunțate de Apple la WWDC 2024

Acțiune

În câteva luni, la WWDC 2024, se așteaptă ca Apple să-și anunțe următoarea generație de societate de operare cauza sub fasona vartos așteptatului iOS 18, fiecare se așteaptă să fie o actualizare semnificativă pentru iPhone. The iOS 18 se așteaptă ca actualizarea să se concentreze în gramada măsură pe îmbunătățirile inteligenței artificiale (AI), în aparte cu Siri, având ca cauza îmbunătățirea productivității și interacțiunii utilizatorilor. În surplus, se zvonește că iOS 18 va a pune un ecran de purcedere reproiectat cu mai multe opțiuni de individualizare și stimul pentru Servicii de aviz bogate (RCS) pentru a îmbunătăți mesajele cu dispozitivele Android. Iată o descriere rapidă a unora dintre funcțiile fiecare ar a se cadea fi anunțate de Apple:

Îmbunătățiri AI și Siri

Nodal pentru iOS 18 este un upgrade revelator pentru Siri, asistentul posibil Apple. Îmbunătățirile viitoare sunt concepute pentru a creste interacțiunile cu Siri naturale si personalizate. Veți a se cadea discuta cu Siri așa cum ați a fauri cu un secundator omenesc, primind răspunsuri fiecare sunt adaptate preferințelor dvs. individuale și tiparelor de consumare. Iest ridicare în tehnologia AI îi va aproba lui Siri să înțeleagă contextul, să învețe din comportamentul tău și să ofere informații mai precise și mai relevante. De model, dacă îl întrebi cunoscut pe Siri impotriva programul tău prozaic, aiesta va a propune în mod proactiv mementouri și sugestii bazate pe obiceiurile tale.

 • Integrarea inteligenței artificiale (AI): Se așteaptă ca iOS 18 să folosească în mod revelator tehnologiile AI, îmbunătățind experiența generală a utilizatorului.
 • Siri 2.0: O preinnoire majoră a lui Siri a menit să-l facă mai avizat și mai tare. Îmbunătățirile includ o conștientizare îmbunătățită a conversației, o fereastră de conditie mai gramada și capacitatea de a a se auzi preferințele utilizatorului. Actualizarea are ca cauza eficientizarea interacțiunilor, cum ar fi executarea comenzilor compuse.
CITIT  Tastatura RC Prestige Amestec de stil clasic și tehnologie AZIO

Fertilitate și performanță

 • Ajutor digital îmbunătățit: Concentrați-vă pe îmbunătățirea productivității pentru a a proteja utilizatorii să fie mai eficienți pe parcursul zilei. Iest munca nu înseamnă neapărat un chatbot în exprimare GPT, ci un Siri mai avizat pentru sarcinile de rutină.
 • Utilizarea furnizorilor externi de AI: Potențial ca Siri să folosească backend-uri externe AI, cum ar fi Google Gemini sau parteneriate pentru piețe specifice (de model, Buu pentru China) pentru răspunsuri îmbunătățite la interogări.
 • Pravalie de aplicații AI dedicat: Se zvonește luarea în considerare a unui App Store special pentru aplicații AI, fiecare să permită utilizatorilor să acceseze diverse servicii AI nemijlocit de la Siri.

Funcții așteptate Apple iOS 18

Iată câteva alte articole pe fiecare le puteți găsi de dobanda pe subiect Apple iOS și iPhone 16:

Stire și conectivitate

O altă caracteristică inovatoare impotriva fiecare se zvonește că a fauri menire din iOS 18 este integrarea mesajelor Rich Communication Services (RCS). Această adăugare va eficientizați comunicarea între utilizatorii iPhone și Android, permițând schimbul de conținut mijloci de înaltă insusire și oferind confirmări de citit pe platforme. RCS va supune decalajul dintre diferitele ecosisteme mobile, asigurându-vă că vă puteți a desfata de o experiență de mesagerie consistentă și bogată în funcții, delasator de dispozitivul destinatarului. Indolent dacă trimiteți fotografii, videoclipuri sau vă implicați în discuții de tabara, RCS vă va cutremura capacitățile de mesagerie la noi culmi.

 • Stimulent RCS: Confirmarea integrării serviciilor de comunicații bogate (RCS) în iOS, îmbunătățind experiența de a expedia mesaje context cu utilizatorii Android. Aceasta cuprinde trimiterea de fotografii și videoclipuri de insusire superioară prin Wi-Fi fără a vă musca pe o relatie celulară.
CITIT  5 instrumente Google AI care vă ajută să vă organizați viața digitală

Interfață cu utilizatorul și experiență

Personalizarea este în centrul atenției cu nouar actualizare, oferindu-vă revizie fără anterior peste-curcubeu aspectul ecranului de purcedere al iPhone-ului. Această individualizare se a largi la funcționalitatea dispozitivului dvs., sporind potențial productivitatea dvs. și îmbunătățind experiența generală a utilizatorului. Se așteaptă ca iOS 18 să introducă o gamă largă de widget-uri personalizabile, permițându-vă să accesați informații și comenzi esențiale fără măcar a a despresura telefonul. De la actualizări meteorologic și evenimente din calendar iulian până la criza curand la aplicațiile preferate, posibilitățile de individualizare sunt nelimitate. În surplus, zvonurile sugerează că iOS 18 va a propune o inglobare mai profundă cu aplicațiile terțe, permițându-vă să vă adaptați iPhone-ul la nevoile și preferințele dumneavoastră specifice.

 • Ecran de purcedere reproiectat: Semen de plasarea gratuită a aplicațiilor, permițând un infatisare al ecranului de purcedere mai personalizat și mai personalizat, asemănător cu flexibilitatea Android. Aceasta cuprinde plasarea aplicațiilor pe fiecare rând sau coloană și lăsarea spațiilor goale între ele.
 • Widgeturi interactive și individualizare: Îmbunătățiri continue ale opțiunilor de individualizare a ecranului de purcedere, inclusiv widget-uri interactive și capacitatea de a seta pictograme personalizate pentru aplicații.

Caracteristici diverse

 • Playlisturi și recomandări generate de AI: În Apple Music, pentru o experiență de procitanie mai personalizată.
 • Corecții gramaticale și complinire automată: Îmbunătățiri în partita iOS pentru o tastare mai eficientă și o gestionare a textului.
 • Stimulent mestesug: iOS 18 va suferi aceeași gamă de dispozitive ca și iOS 17, extinzându-se înapoi la modelele iPhone XS, XR, SE2 și SE3.

Considerații suplimentare

 • Parteneriate și licențiere: Parteneriatele strategice ale Apple pentru AI și funcționalitățile de căutare ar a se cadea a desface noi capabilități în iOS, decinde de ceea ce a fost ama-nuntit interior.
 • Confidențialitate și secu: Ca și în cazul oricărei actualizări majore iOS, așteptați-vă îmbunătățiri ale caracteristicilor de confidențialitate și secu, deși detaliile specifice nu au fost menționate în prezentarea generală furnizată
CITIT  Meta vs DALL-E 3 vs Midjourney: Cel mai bun generator de imagini AI?

Anunțul guvernamental și posibila aruncare a iOS 18 sunt programate pentru 10 ciresar 2024, la WWDC și, ca întotdeauna, vă vom ține la curs cu toate noile anunțuri, scurgeri și știri.

Cele mai recente oferte intre Gadgets

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați oareceva prin vreunul dintre aceste link-uri, intre Gadgets eventual câștiga un provizion de afiliat. Aflați impotriva protocol noastră de dezvaluire.

(eticheteToTranslate)Apple

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe