sâmbătă, aprilie 20, 2024

Californianii nu vor vota. Da vina pe gamificarea alegerilor

Acțiune

În ultima lună, buletinul meu de vot prin corespondență pentru viitoarele alegeri primare a stat federal pe blatul din bucătărie, strângând sperla. În fitece zi, trec pe lângă el. Am pus raspicat și un toc rezervor asupra lui, ca să-mi reamintesc să-l completez, să-mi fac datoria civică. Dar nici măcar nu am reușit să deschid sigiliul.

Și nu sunt singurul.

Din cei aproape 22 de milioane de alegători înregistrați din California, exclusiv aproape 14% și-au returnat buletinele de vot până luni. Paul Mitchell, vicepreședintele Political Menire Inc., se așteaptă ca prezența la vot să ajungă în cele din urmă la 30% – clasându-se dintre cele mai scăzute din istoria recentă.

El și alți experți oferă tot felul de explicații cu luare-aminte la motivul pentru cine se întâmplă cest munca. Principalul munca este că extrem puțini oameni sunt entuziasmați să voteze sau nu erotism demon să voteze pentru că nu se vor primeni excesiv multe fitecum.

În cursele primare pentru nominalizarea candidaților la președinte, de pilda, atât partidele democrate, cât și cele republicane au hotarat colea câștigătorii. Ne place sau nu, avem o revanșă geriatrică: Joe Biden împotriva lui Donald Trump.

Pericol pentru Singlit pentru a-i a se petrece lui Laphonza Butler, cine a fost numită pe butuc după moartea lui Dianne Feinstein, este un alt pilda. Deși primejdie se conturează a fi una dintre cele mai scumpe din istoria Californiei, puțini alegători par să le pese de acesta, deoarece este colea categoric că un democratic va câștiga în vinicer, lăsând controlul adept al Camerei superioare consecvent.

Adăugați la acesta și amânarea soiului de grădină. În picler, mulți alegători sunt atât de ocupați să lucreze în mai multe locuri de muncă, încercând să-și facă ratiune și să-și crească familiile, încât s-ar a se cadea să nu știu că au loc alegeri. Nu este de admiratie că procentul de buletine de vot returnate este atât de mic.

Dar bănuiesc că se întâmplă și altceva – și ar a se cadea a iesi un argument mai răspândit pentru apatia alegătorilor în deceniile următoare, presupunând că democrația noastră va supraviețui atât de greu.

Obișnuiam să auzim: „Votați pentru oricine credeți că este cel mai bun competitor pentru funcție sau oricine vă reprezintă cel mai corect interesele.”

Asasi este cuvant contra gamificarea în masă a alegerilor.

Mai greu sportul rege fantasy decât înrădăcinarea echipei de acasă roșii sau albastre. Mai greu șah decât dame. Există o deviere lentă de la a gândi votul ca un prost act de veresie civică. În tura, devine o numar de decizii strategice și calcule complicate făcute într-o încercare disperată de a a fixa un stapanire de politicieni cine să ne îmbunătățească realmente viața.

CITIT  Buenos Aires acuză Worldcoin și avertizează despre posibile amenzi de milioane de dolari

În practică, gamification arată ca citirea obsesivă a sondajelor în încercarea de a câștiga un beneficiu sau de a a nasadi zvonurile contra partidul tău. Sau „irosirea” votului pentru candidatul pe cine vrei să-l câștigi, raspicat dacă sondajele spun că nu va câștiga, pentru că vrei să transmiți un talc instituției politice. Sau, preferatul meu, să votezi un competitor cine nu-ți place la primare pentru a a proteja un competitor cine îți place să câștige alegerile generale.

Adevarat, nu toate acestea sunt noi. Ni s-a spus să „votăm pentru cel mai mic dintre cele două rele” de zeci de ani. Procesul electoral al acestei țări a fost întotdeauna nedesavarsit.

Dar adineauri, cu atâtea idealuri democratice puse în joc într-un mod atât de existențial și cu marje subțiri ca brici pentru mulți candidați cine candidează într-o țară launtric divizată și agitată, gamificarea alegerilor pare instantaneu necesară pentru a obține rezultatele pe cine ni le dorim.

„Există o chestie în cine mulți alegători obișnuiți se comportă colea ca comentatorii TV pe cine îi urmăresc pe Fox News sau prin cablu”, mi-a spus Mitchell. „O noian submultime din știrile noastre sunt adineauri contra infotainment, iar o noian submultime din infotainment în jurul politicii este ca jocul sportsman. Este ca cercetare după bate contra alegeri. Și atunci oamenii intră în acel mod de analiză după joc când se gândesc la alegeri.”

Luați în considerare multitudinea de candidați terți la președinție cine ar a se cadea apărea pe buletinele de vot în unele state, dar cu siguranță nu în toate, în vinicer. În cest sezonul alb electoral, în specialist, candidații necinstiți ar a se cadea fi folosiți ca jucători neobisnuit de puternici pentru gamification.

Bland minti mai cald Sondajul UC Berkeley Institutul de Studii Guvernamentale co-sponsorizat de The Times, Biden îl a carmui pe Trump cu 18 puncte în rândul alegătorilor din California când primejdie este adresa in adresa. Dar apoi când mai sunt candidați în combinatie – Cornel West, Robert F. Kennedy Jr. sau Jill Stein, de pilda – acel beneficiu scade la 12 puncte. Sondajele din statele swing au revenit cu rezultate similare.

Biden ar a se cadea asasina alegerile dacă destui oameni sunt dezactivați de calculele complicate ale gamificării și a fixa să voteze pentru un competitor terț sau pur și prost să rămână acasă.

Există și acești oameni. Mari.

În ultimele luni, am fost la mitinguri de campanie pentru West și Kennedy. Am întâlnit numeroși susținători cine au spus că au auzit toate avertismentele contra utilizarea voturilor lor pentru a a cuteza revenirea lui Trump, dar nu le pasă. Ei nu vor să joace jocul. Ei fie vor a fixa un competitor cine le place, în speranța de a împinge sistemul nostru politicesc mai greu la stânga sau la dreapta, fie vor a fixa să nu voteze nicicum.

CITIT  Discursul lui Biden privind starea Uniunii ar trebui să ne dea speranță în privința climei

După cum mi-a spus o nevasta de masla în vârstă de 30 de ani, în carindar, în etate ce aștepta să se întâlnească cu West într-o coadă atât de lungă încât se întindea pe ușa unei cafenele din Leimert Park: „Caut oaresice variat și oaresice cine să pară adevărat. mie. Nu sunt nuntiu de niciun tabara inadins. Erotism că am lipsa exclusiv de oaresice cu cine erotism că pot reflecta. Și oaresicine cine mă vede cu adevărat ca pe un persoana.”

Dacă acel competitor nu este în buletinul de vot prin poștă, nu se va munci să îl completeze.

Atunci mai este jocul pe cine l-am văzut cu alegerile primare prezidențiale democrate din Michigan de adineauri două săptămâni.

Sătui de politicile administrației Biden față de război și atac umanitară cine a rezolvare din Musca, biban american 100.000 de alegători, mulți dintre ei musulmani și arabo-americani, au distins „neangajați” în buletinele de vot. A fost un vot de carteala, menit să-l preseze pe Biden să ceară o încetare permanentă a focului – sau să piardă sprijinul esential în statul de swing Midwest.

Rețelele de socializare au explodat de neintelegere inspre a ceea ce a însemnat totul pentru alegerile din vinicer. Experții adevărați și autoproclamați au argumentat cu organ că acești alegători fie i-au expediere un talc redutabil lui Biden, fie nu au indeplinit defel, în funcție de dacă alegem să numărăm numărul sincer de voturi neangajate sau exclusiv procentul.

Nu voi cântări testul Rorschach. Dar în căutarea de a gamifică în reluare sistemul, activiștii fac eforturi pentru voturi de carteala similare în alte state, inclusiv în Pennsylvania, Minnesota și Washington. La Washington, cel puțin, se pare că se îndreaptă, cu un sindicat decisiv, UFCW 3000, cine aprobă tactica neangajată înaintea alegerilor primare din 12 mart din acel stat federal.

Cu toate acestea, voi fi de consens cu Maxwell Stearns, dascal de erect la Universitatea din Maryland și singraf al cărții „Parliamentary America: The Least Drastic Means of Drastic Repairing Our Broken Democracy”. El a prezenta ceea ce s-a întâmplat în Michigan erect „o prăbușire profundă” a procesului nostru electoral.

„Ceea ce dezvăluie cu adevărat este că există o lipsă de opțiuni semnificative pentru a înregistra o poziție intensă cine este în opoziție cu partidul cu cine vă aliniați în mod salbatic datorită sistemului nostru bipartidic”, mi-a spus el.

Într-adevăr, cartea lui Stearns prezintă o strategie în mai mulți pași pentru reformarea alegerilor noastre pentru a usura alegerea candidaților mai buni, fără a fi lipsa să recurgă la o asemenea de gamification. Și totuși, s-ar a se cadea demonstra că reformele corect intenționate pe cine le-am văzut inca, fie că este cuvant de votul cu scrutin clasată sau primare deschise, nu au ocrotit excesiv greu.

CITIT  Interzicerea armelor de asalt, dezvoltarea cu o singură scară, proiecte de lege privind calitatea aerului în legislatura din Colorado săptămâna aceasta

„Acestea sunt lucruri cine au funcționat stramb la cursul meu de control a jocurilor de la aptitudine”, a spus Mitchell. „Dar în punere, există un aliment de oportunitate cine vine cu o deviere în sistemul electoral.”

Aiest aliment de oportunitate eventual fi confuzia alegătorilor – sau, în cazul meu, neliniște și inlaturare.

Ceea ce mă a reduce la motivul pentru cine buletinul meu de vot este încă nedeschis pe blatul din bucătărie. Este cuvant contra primejdie pentru Singlit.

Dacă ar fi să votez pentru candidatul cine îmi reprezintă cel mai corect interesele, ar fi reprezentantul Barbara Lee din Oakland. Dar vreau și o infuzie de politică progresistă în Singlit și îmi fac cauta că votul pentru Lee ar a macina acesta.

În primare, republicanul Steve Garvey este susținut de 27% dintre alegătorii probabili, urmat de reprezentantul Adam B. Schiff de Burbank cu 25%, nimerit sondajului UC Berkeley/Times. Pe lângă Lee, cine este la 8%, celălalt competitor progresiv, rep. Katie Porter din Irvine, are 19%.

La alegerile generale ale primilor doi candidați – și nici măcar nu am lipsa de un investigatie pentru acesta – Schiff l-ar învinge cu ușurință pe Garvey în cea mai noian submultime din California Democrată. Dar o cursă între Schiff și Porter ar fi greu mai strânsă, iar Porter posibil l-ar a cobori pe Schiff mai greu catre stânga. Și ar cuveni să remarc că cest munca se întâmplă exclusiv pentru că campania lui Schiff a gamificat alegerile, stimulând pe Garvey să crească prezența la vot în rândul alegătorilor republicani la alegerile primare.

Asadar, pentru a gamifica sau nu? L-am întrebat pe Mitchell ce ar cuveni să fac.

„Votați pentru oricine vă place în cursele în cine știți pe oricine vă place”, a răspuns el. „Și dacă nu știi pe oricine îți place într-o cursă, sări biban american ea. Fă-ți viața ușoară. Aduceți-vă buletinul de vot.”

Am smintit un consiliu asemenea duminică inserare de la o nevasta de masla cine venise cu mașina de la Long Beach pentru a asista la un miting pentru Lee în South LA: „Musai exclusiv să speri și să votezi”. Ea își făcea hauit însăși Lee, cine luni le-a spus alegătorilor să nu se lase descurajați de sondaje, pentru că ista este jocul.

Eu cinevasi, m-am săturat să joc. Îmi fac praful din buletinul de vot și îl votez pe Lee.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe