Thursday, May 23, 2024

„Calea corectă de a câștiga ultimul procent” – Van Aert se îndreaptă spre altitudine în căutarea Monumentului

Acțiune

Wout van Aert (Visma-Lease a Bike) aparea că „a rămâne în tinut de comoditate este cel mai ușor munca”, în anotimp ce adoptă o nouă abordare pentru a încerca să-și asigure gloria evazivă la Turul Flandrei și Monumentele Paris-Roubaix.

Van Aert, oricare a câștigat clasica pietruită Kuurne-Bruxelles-Kuurne weekendul ametit, este vreunul dintre cei mai decorați cicliști multidisciplinari ai generației sauca, cu trei titluri mondiale de ciclo-cross, mai multe victorii de etape din Turul Franței și Milano-San Remo. Monumentul pe palmares.

Cu toate acestea, împlinind 30 de ani în aiest an, el încă nu a pretuit triumful la plauzibil cele mai ingamfa două evenimente ale sezonului de primăvară.

Și având în chip acesta, el explorează o nouă scuza anul asta, plecând într-o tabără de antrenament de 22 de zile la puzderie inaltime în Tenerife.

Ca invar, îi va a vaduvi Strade Bianche – în drept în aiest weekend pe Eurosport și Discovery+ – și Milano-San Remo pe 16 martisor.

Vorbind cu postul nemancat HLN, el a spus: „Plotonul devine din ce în ce mai solid în fiece an. Așa că în fiece an musai să fii mai bun decât anul precedenta pentru a a rivaliza pentru premii.

„A rămâne intins în tinut de comoditate este cel mai ușor munca, dar realitatea este că nu am câștigat încă Ronde (Flandra) și Roubaix.

„Este eventual să nu fi bogat întotdeauna legătură cu mine, dar am bogat sentimentul că aș a se cuveni fi drept mai corect în acele două weekenduri decât a fost cazul în anii precedenți.

„În zilele de la San Remo și Strade Bianche, va fi nenorocit să urmărim acele curse la teve după antrenamentul nostru. Din noroc, am inca ambele curse grozave (titluri) sub centură.

„Sunt încrezător că aceasta este modalitatea corectă de a câștiga ultimul camata și de a ne induiosa obiectivele.”

imagine

Repere: Tratnik a trage victoria la Omloop Het Nieuwsblad

Inspre decizia de a se imbarca în cantonamentul lor spaniolesc, Benoot a spus: „Să numiți acesta un mic rizie infranat. Gândind puțin din scatula.

„Dacă mergi într-un staniste la inaltime în faur, vei reintoarce praci corect pentru weekend-ul de destupare și Strade Bianche, dar Turul Flandrei va tipar mai corect de o lună mai târziu. Până apoi, efectul acelui imbold al altitudinii din faur va fi în prelungire minimum.

„Cred cu putere în această abordare, dar musai să sacrifici alte cursuri pentru oaresice de oricare nu ești categoric, deoarece este un pas în inexplorat, oricât de coerent sună.”

Transmiteți în debit toată acțiunea ciclistă de top, inclusiv Giro d’Italia, Turul Franței și Vuelta a Spana, în drept și la revendicatie pe Eurosport, aplicația Eurosport și Discovery+.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe