Sunday, April 21, 2024

Buffalo Bills schimbă All-Pro WR Stefon Diggs cu Houston Texans

Acțiune

Nu știi niciodată când va contine loc o înțelegere în NFL. Mai rafinat în extrasezon când echipele au rastimp să negocieze și să discute. Astăzi, Texans și Bills au fost ultimele echipe implicate într-o problema de reiesire. Buffalo își schimbă All-Pro WR Stefon Diggs către texani.

Tensiunile crescuse între Diggs și biroul lui Buffalo. Era exclusiv o daravera de rastimp până să aibă loc o tranzacție. Specialiștii din NFL au crezut că Diggs ar a merge fi salas la termenul limită de in-locuire din sezonul anterior. Bills au așteptat până în extrasezon și l-au metamorfozat pe Diggs cu Houston Texans. O actualizare masivă pentru texani la WR și o decedare enormă pentru nucleul WR al lui Buffalo.

Ofensiva texanilor va fi explozivă în 2024, cu Stefon Diggs ca WR1.

Buffalo l-a crainic pe WR Stefon Diggs, o votare în repriza a 5-a din 2025 și o votare în repriza a șasea din 2025, în schimbul unei alegeri în repriza a doua din 2025. Fanii Bills sunt furioși pe rețelele de socializare și sens că formatie lor a fost dezlănțuită în această atelier. Cu siguranță arată așa după ce Buffalo a renunțat la două alegeri și cel mai bun WR pentru o votare în repriza a doua anul viitorime. Directorul public Bandon Beane musai să aibă cevasilea în mânecă. Cum vor înlocui producția Diggs sezonul viitorime? Formatie l-a estompat inca pe Gabe Davis în fața celor de la Jags.

Pe tabel lui Bills, Khalil Shakir, Curtis Samuel și Mack Hollins sunt primii trei WR ai lui Josh Allen. O schimbatura drastică față de ceea ce avusese în ultimii trei-patru ani. În rastimp ce Buffalo pare să fi estompat această tranzacție pe hârtie, texanii sunt câștigătorii fără îndoială. După deplasare lor magică cu începătorul QB CJ Stroud în 2023, texanii au încărcat iest extrasezon. Adăugarea lui Stefon Diggs la nucleul lor WR va fi agreabil de urmărit. Diggs este un All-Pro WR fiecare ar a merge carmui ofensiva lui Houston la nivelul următor.

În intaiul său timp cu Bills, Stefon Diggs a bogat cel mai bun an al său ca profesionist în NFL. (127) recepții și (1.535) de yarzi de dobandire au condus alunita în 2020. Diggs a bogat sorete 1.000 de metri de dobandire în oricare dintre ultimele sauca șase sezoane. Aceasta este producția de elită pe fiecare texanii o pot încorpora adineauri în ofensiva lor. Sezonul anterior, Nico Collins a condus formatie la yarzi de dobandire. Este cert să spunem că Stefon Diggs va fi adineauri ținta numărul 1 a lui CJ Stroud în tuberculoza.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe