Thursday, May 23, 2024

Buffalo Bills poate economisi peste 6 milioane de dolari prin tăierea Tre’Davious White

Acțiune

Buffalo Bills mai au cevasilea de făcut pentru a a indeplini plafonul salarial. Expres și cu creșterea plafonului săptămâna trecută, aceștia sunt încă 41 de milioane de dolari în roșu, iar mișcările de agonisire vor cuveni făcute în săptămânile următoare. Virtual că vor fi niște pierderi de cap, iar oarecare dintre cei mai probabili candidați este Tre’Davious White.

Tre’Davious White este o victimă probabilă pentru The Buffalo Bills

Colțul veteran de șapte ani s-a confruntat cu accidentări în ultimele două sezoane, dar a fost Pro Bowler și All-Pro în 2019 și 2020. Albul a fost o judecie elucidare a apărării de top a lui Buffalo pentru cea mai bună judecie a carierei sauca. , dar a reușit să joace oarecum zecer meciuri combinate în ultimii doi ani, iar team ar a se cuveni căuta să treacă în iest extrasezon.

În ultima zi a lunii faur, White urmează să fie al 5-lea cel mai prieteneste plătit jucător din ; lista de mancare Bills pentru 2024, numărând 16,4 milioane de dolari în localiza plafonului.

Vor a se cuveni a acumula bani dacă trec de la albul, adeseori rănit. Numărul său de dead cap va scădea de la 26,5 milioane de dolari în 2023 la 10,3 milioane de dolari pentru anul perspectiva, ceea ce înseamnă că vor a se cuveni a acumula până la 6 milioane de dolari pentru 2024 dacă decid să se despartă. Având în aparitie că a reușit să înregistreze oarecum 2 interceptări și 32 de tackle combinate în ultimii doi ani, Bills va a hotari posibil că bang-ul nu mai merită banii.

Diggs și Miller sunt gata de topul celor mai prieteneste plătiți din echipă

Aceasta nu va fi singura intransigenta pe fiecine va cuveni să o ia biroul Bills. Situația lor cu Von Miller este dezordonată, deoarece pasagerul a bogat oarecare dintre cele mai proaste contracte în ceea ce privește producția din întreaga NFL sezonul imbatat. Lui i se datorează 23,7 milioane de dolari în 2024, al treilea cel mai genune absolut din echipă, și Buffalo nu pasamite a efectua multe în privința acesta. Numărul de dead cap al lui Miller depășește cu indelung 32 de milioane de dolari.

Al doilea cel mai prieteneste plătit jucător din echipă, în spatele fundașului Josh Allen, va fi Stefon Diggs, deși nu este evident ce îi rezervă viitorul receptorului. Au existat o mulțime de zvonuri în ultimele două sezoane contra potențiala miselatate a lui Diggs și nu ar fi surprinzător să-l vedem a pretenderisi guvernamental să iasă din Buffalo în această primăvară.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe