sâmbătă, aprilie 20, 2024

Bucătarul Vivek Singh, un respectat bucătar indian modern din Marea Britanie

AcțiuneBucătarul Vivek Singh este cineva dintre cei mai de victorie și respectați bucătari amerindieni moderni din Regatul Infratit, cu star restaurante renumite din Londra în numele său – experiența culinară autentică a The Cinnamon Club, City’s Cinnamon Kitchen, Covent Garden’s Cinnamon Bazaar și cel mai proaspat. Scorțișoară Bucătărie Battersea.

Abordarea rafinată a bucătăriei indiane a bucătarului Singh a primenit percepția din-spre mâncarea indiană în Marea Britanie. Succesul și reputația lui au continuat să crească odată cu publicarea a șase cărți de aliment, apariții în mijloci și un loc obișnuit pentru oaspeți la Saturday Kitchen de la BBC. Vivek sărbătorește cea de-a 22-a praznuiala a Clubului Cinnamon, iar Raj Gill a avere onoarea și privilegiul să i se alăture la prânz.

Bucătarul Vivek la The Cinnamon Club
Bucătarul Vivek la The Cinnamon Club. Fotografii oferite de Praznic Vivek

Povestește-ne din-spre călătoria ta.
Am dezvoltat într-o comunitate etnica de baiesit de cărbune din Bengal. La fel ca majoritatea băieților din generația mea, am avere deosebit puțină povestire și implicare în bucătărie. Doar după ce am terminare școala hotelieră și am început un albie tare de bucătar, am fost periculos la diverse bucătării și moduri de a găti. Această experiență mi-a sociabil ochii către o glob de posibilități și călătorii pe fiecare le-ar a se cadea indoi gătitul. În 1997, m-am domiciliu de la bucătăriile de elan ale lui Oberoi din Mumbai la Grand Birt din Calcutta, fiindca am fost iutit să devin bucătarul indic al navei emblematice a lui Oberoi, Rajvilas, din Jaipur. M-am domiciliu la Londra în 2001 când s-a născut Cinnamon Club!

Bheja prăjită de bucătarul Vivek Singh
Bheja prăjită de bucătarul Vivek Singh

Cum ai intrat în industrie?
A a apuca bucătar a început cu dragostea mea pentru mâncare bună, dar a fost un neregularitate ferice; a fost mai numeros întâmplător decât prin plan sau soartă. Am respins așteptările familiei de a a umbla pe urmele tatălui meu și de a a apuca inginer mergând la o capacitate de catering și urmărind o partinire fiecare a apărut din citirea lui Escoffier, Marco Pierre White și Charlie Trotter la o vârstă fragedă.

Cum a primenit pandemia industria restaurantelor din Londra?
În ultimii 20 de ani, m-am confruntat cu mai multe provocări, dar nici una la fel de larg ca Covid-19. Sunt recunoscător că sunt aoace și i-am păstrat pe toți membrii echipei. Un munca pe fiecare l-a probat pandemia este cât de adaptabilă este industria ospitalității. Multe restaurante, inclusiv al nostru, au înființat o gamă de truse de masă acasă în timpul blocării. Am fost atât de norocoși cu popularitatea lor la fanii noștri loiali și le oferim și astăzi. Cu toate acestea, configurarea a fost ca o intervenție chirurgicală pe desteptaciune! Întreaga industrie a avere o recapatare lentă din pandemie, deoarece încă simțim efectele doi ani mai târziu; Creșterea costurilor și a chiriilor reprezintă o problemă la etaj de industrie și cu toții dorim să ne sprijinim personalul cât mai tare.

CITIT  Skin Deep: o scufundare în bătălia etică a industriei frumuseții

Cum vă conceptualizați restaurantele?
Orice local reflectă un fizionomie al meu. Fiind ușor prep, a se intinde și ireverenți față de tradiție și obiceiuri, căutăm incetisor să provocăm percepțiile și să depășim granițele. Toate restaurantele cu scorțișoară poartă oarecum aiest moralitate de a a protesta status quo-ul.

Clubul Cinnamon, la momentul deschiderii, era el însuși un incercare de a a apuca mâncarea indiană de cămașa de forță a tradiției. Pe măsură ce a devenit poporar, am vrut să ne concentrăm pe utilizarea ingredientelor de timp de bună natura în gătit, lăsând oricare componentă să vorbească de la sine, mai degrabă decât să le înecăm în condimente sau sosuri grele. Pe măsură ce ne simțeam mai comod în industrie, Cinnamon Kitchen s-a născut pentru a confectiona a se hazarda culinară indiană de ultimă generație mai accesibilă unui asistenta mai darnic și mai tânăr, fiecare dorea interacțiune, recunoaștere și actorie în experiența lor culinară. Cinnamon Bazaar reflectă asasi valoare absoluta în fiecare trăim și muncim, un vuiet de 24 de ore, toată ziua, toată noaptea, cu o forta fiecare este atât de tipică unui piata indic. Într-un fel, toate au o reprezentare a personalității mele.

Somon curat de Chef Vivek Singh
Somon insanatosit de Praznic Vivek Singh

Oricine sau fiecare a fost inspirația din spatele esteticii și meniurilor din restaurantele tale?
Am cultivare cu numeroși designeri pentru oricare locație, dar cu oricare locație, designerii ne-au ascultat slipurile și au adăugat răsturnări de situație pentru a darui spații integrale stilului de semnătură Cinnamon. Pentru meniuri, inspirația vine de oriunde, copilăria mea, dorința și necuratul constantă de a a se purta și varietatea divină de ingrediente cu fiecare lucrăm aoace, în Marea Britanie, datorită furnizorilor noștri fantastici.

CITIT  Celebrități cărora le place să poarte Bvlgari chiar acum
Miel cu sos de porumb de Chef Vivek
Baraiec cu sos de cucuruz de Praznic Vivek

Orisicine este felul tău de mâncare?
Îmi place să lucrez cu jocuri și mă continut atât de baftos că pot. În India, în ultimii 70-80 de ani, vânătoarea și vânatul au fost plin interzise din motive de pastrare. Faptul că The Cinnamon Club a fost intaiul local indic fiecare a introdus grouse în lista de mancare mă confectiona terminal de mândru. Am reușit să păstrăm genul de gătit indic, fiecare are o naratiune bogată. Ar fi fost suparat dacă s-ar fi trecut. Cinevasilea dintre felurile mele preferate este un talpa de cocoș tandoori baut cu cuișoare, chutney-ul de dulete al mamei mele și alune faclie.

Este ultima ta masă; ce e pe talger?
Aceasta este o întrebare tocmai dificilă; Eu mănânc fiecare!

Inde te duci sa mananci?
Musai să fie partea de sud-est a orașului, inclusiv extraordinarele „Republici Peckham”, Camberwell și New Cross, din temei multor lucruri fiecare se întâmplă și se deschid în actual; nu există niciodată un ceas neinteresant! Unele dintre cele mai bune descoperiri ale mele din zonă este un local chinez celebru Silk Road și The Begging Bowl din Peckham, un loc admirabil pentru mâncare stradală thailandeză bogată și aromată!

Gnocchi cu naut de Chef Vivek
Gnocchi cu mazariche de Praznic Vivek

Ce gatesti acasa?
Mâncarea mea preferată de gătit este puiul în sistem Old Delhi și este cineva dintre lucrurile mele preferate de mâncat!

Cât de imperativă este excelența în serviciul clienți?
Este esential. Nu am fi colo fiindca suntem asasi fără clienții noștri fideli, dintre fiecare unii ne sunt alături de mai tare de 20 de ani, iar acesta se datorează serviciului nostru pentru clienți. Acești oameni sunt ca o semintenie și ne-au iluminat în timpul pandemiei să ne producem trusele de masă. De ce am dori să-i dezamăgim și să-i pierdem?

CITIT  Ghid de cadouri de ultimă oră pentru a-ți răsfăța pe cei dragi

Mâncarea bucătarului Vivek Singh

Cum reușiți să obțineți un etaj de post atât de înalt?
Mulți membri ai echipei sunt de matrice; credem în cultivarea excelenței la Clubul Cinnamon și o recompensăm după cum credem de cuviință. După cum am spus precezator, suntem norocoși să avem o bază de clienți atât de loiali; aceasta este, de invar, o recompensă pentru dota noastră și ne ajută să ne străduim despre excelență.

Orisicine este cea mai faimoasă persoană pentru fiecare ai gătit? Te-ai simțit timorat? Ei tare, una dintre amintirile mele preferate este când a trebuit să-l îndepărtăm pe Mick Jagger de la Cinnamon Club pentru că nu mai erau mese! Cu toate acestea, a fost o plăcere să gătesc pentru Bill Clinton în 2000, prima de asigurare mea barba-ursului cu o prestigiu; grupul lui a fost drăguț și atât de complimentat cu aspect la masă.

Ce este cel mai satisfăcător când lucrezi în industria ta?
Încurajarea și cultivarea noilor talente este terminal de importantă pentru mine. Este raspicat mai agitat astăzi decât oricând cu problemele actuale de masura. Mă continut autorizat să pot executa că unele dintre cele mai bune talente din priveliste indiană din întreaga glob au ieșit din bucătăriile noastre, ca să nu mai vorbim de propria noastră echipă de lungă durată, dintre fiecare mulți sunt alături de noi de ani de zile. Ultima dată când am numărat, între bucătarii șefi, oricare fiind de acasă, și câțiva bucătari seniori, suntem 12 și avem prez 220 de ani de experiență în gătit și lucrând împreună.

 Mâncarea bucătarului Vivek Singh

Orisicine sunt valorile tale principale ca bucătar?
Gustul, prezentarea și bunătatea sunt cele trei valori cordar ale mele. Gustă pentru că mâncarea este menită să fie mâncată și savurată. Sistiseala pentru că mâncăm mai întâi cu ochii.

Bunătate, dacă este tare pentru a sustine, dacă este bun pentru mediul fiecare îl turna și dacă este bun pentru comunități, apoi toată lumea este un câștigător.

Orisicine este singura întrebare pe fiecare ai dori să ți-o pună un ziarist?
Mi-aș aspira să întrebe pe care nu am a se cadea găzdui, mai degrabă decât să întrebe ce celebrități au mâncat la local.

Și răspunsul?
Savai vrei să știi? Am receptionat mai multă atenție de la cei pe fiecare nu i-am tare găzdui, de pilda, Mick Jagger și Will.I.Am.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe