Thursday, May 23, 2024

Brunch-ul este mai bine cu bețișoare de vafe, potrivit unui iubitor de mic dejun (eu)

Acțiune

Veracitate: Brunch-ul este cea mai bună masă. Un alt vrajitorie: a a infaptui brunch-ul acasă cu prietenii este divergent. (Tare, tare ambele sunt opinii din stadiu de vedeala tehnic, dar totuși… greșesc?)

Sunt un fan al brunch-ului încă de inainte de a cunoaște cuvântul, pentru că alimentele pentru micul pranz în verice ceas al zilei au fost întotdeauna preferatele mele. Și, deși îmi place să ies să mă bucur de o experiență plăcută la restauratie din când în când, eu și colegii mei de cameră am intrat într-o rutină pe orisicine o iubesc, în orisicine facem puțin din tot acasă, asadar încât să putem a detine cu toții un imixtiune din preferatele noastre. alimente dulci și sărate pentru brunch (la un preț departe mai puțin scump decât ieșirea în orisicare sâmbătă sau duminică dimineața).

Căutam câteva idei noi pe orisicine să le aduc la perinoc de brunch când am dat dupa Dash Waffle Stick Maker, orisicine este incantator, aldin și la vânzare la 27 USD până pe 17 neios. Din ceas ce am greșit întotdeauna pe partea agreabil. alimente pentru brunch și îmi place să încerc unelte noi de bucătărie, știam că musai să le încerc.

Deși există o mică încercare și vina pentru a a banui cât de departe pielm să turnați (se pare că sunt un toartor cronic), aparatul pentru batoane de vafe a fost ușor de utilizat, iar batoanele în sine au ieșit ochios. Au fost gătite regulat și au fost gradul minunat de crocant și catifelat, din-spre orisicine orisicare fan al vafelor știe că este o pretentie.

La fel ca bețișoarele de pâine prăjită, distracția acestor batoane de vafe vine din capacitatea de a le mânca ca pe o mâncare cu degetul (nici o judecată dacă decideți să mergeți pe calea cuțitului și furculiței) și să le scufundați în mursa ca un deget de pui în ketchup.

Versatilitatea este într-adevăr o izbanda și pentru producătorul de bețișoare de vafe. Este ușor să arunci toppingurile tale preferate în imixtiune – am intrebuintat fulgi de ciocolată pentru a ne a lecui gust de agreabil, dar și căpșunile tăiate și bananele funcționează. Colegul meu și om de litere alimentar Maki Yazawa recomandă exact să adăugați praf de sfeclă roșie în amestecul dvs. de vafe, asadar încât bețișoarele să iasă cu o nuanță vibrantă roșu-roz *și* să beneficiați de beneficiile nutriționale suplimentare ale sfeclei roșii, cum ar fi un picler de calciu, acid folic și magneziu, a a-i spune câteva.

Există atât de multe utilizări creative pentru aceste vafe decinde de a le mânca așa cum sunt. Eu și colegii mei de cameră le-am adăugat la înghețată atât pentru un podoaba drăguț, cât și pentru un topping fascinant și intenționăm să scufundăm vârfurile unui lot în ciocolată cu niște improsca festive pentru petrecerea noastră de brunch de sărbători, deoarece infailibil vor fi un prizarit. Aparatul de vafe vine și cu cinci rețete pentru a vă a prindori să curgă acele sucuri creative ale bucătarului.

Când vine vorba-lunga de curățare, resturile de pielm se desprind interj de ușor de pe suprafața antiaderentă – totuși, asigurați-vă că așteptați să se răcească înainte de a încerca să-l curățați.

Dacă sunteți ispravi să vă actualizați jocul de brunch de acasă, vă recomand cu siguranță cest adapostit de baston de vafe pentru un picler agreabil la perinoc dvs., împreună cu cafeluta, ouă, slănină, suc de portocale și toate celelalte alimente preferate pentru brunch.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe