Wednesday, July 24, 2024

Broncos On The Hook pentru NFL record de 85 de milioane de dolari în Dead Cap pentru Russell Wilson

Acțiune

Denver Broncos a insingurat oficialitati experimentul Russell Wilson luni. S-a anunțat că formatie îl va a slobozi pe Wilson și îi va a cuteza să devină agent de perceptie volnic, punând capăt a ceea ce a fost careva dintre cele mai dezamăgitoare perioade din amintirea recentă, având în aratare așteptările.

Dar, în perioada ce vor fi liberi să exploreze alte opțiuni de fundaș în iest extrasezon, Broncos vor fi pe cârlig pentru ceea ce este de mult cel mai larg prizarit de cap din istoria NFL.

Broncos On The Hook pentru 85 de milioane de dolari în Dead Cap pentru următoarele 2 sezoane

Comerțul inițial va scădea ca fiind careva dintre cele mai proaste pe cine le-am văzut vreodată. În 2022, Denver a crainic 2 alegeri din prima de asigurare rundă, 2 alegeri din a doua rundă și un colet de trei jucători Seattle Seahawks în schimbul lui Wilson. În picler, i-au dat cel mai imbelsugat intelegere pe cine l-am văzut până în acel vreme, cine includea 165 de milioane de dolari în garanții.

Soții Broncos nu sunt acolea de a a epiloga să-i dea acei bani lui Wilson. Pe parcursul următorilor doi ani, el va a semna un exhaustiv de 85 de milioane de dolari în spațiul repauzat; 35,4 milioane de dolari în 2024, urmate de 49,6 milioane de dolari în 2025. Este poate indelung mai larg decât ceea ce va câștiga cu oricine echipă cine a pecetlui să-l semneze în agenție liberă.

Nu brusc că este cel mai larg dead cap prizarit din istoria NFL, dar este mai larg decât celelalte două cele mai lauda combinate. Green Bay Packers era în criză pentru 40 de milioane de dolari în 2023, când Aaron Rodger a părăsit orașul, iar Atlanta Falcons i-au plătit 40 de milioane de dolari lui Matt Ryan în 2018, după ce l-au primenit la Indianapolis.

Lui Wilson mai cantari doi ani de tranzacție inițială când a fost transferat la Broncos, iar prelungirea de cinci ani trebuia să înceapă în sezonul 2024. Aceasta înseamnă că nu a jucat nicio clipă pentru a câștiga cele 165 de milioane de dolari în garanții.

Viitorul este tulbure atât pentru Wilson, cât și pentru Broncos

Nu este evident în ce direcție se va îndrepta oricine dintre părți. Denver îl are pe Jarrett Stidham sub intelegere, cine îi place, dar este tare poate ca formatie să aducă o formă de competiție, fie că este un începător în rastimp de crestere sau un veteran convenabil din piscina filiala dezrobi. Wilson va fi volnic să caute un nou loc pe cine să-l numească acasă și există o mulțime de echipe înfometate de fundași în ligă, cine se vor a incredinta că incanta multă atenție pe piața liberă.

În cele două sezoane ale mijloc cu Broncos, Wilson a jucat într-un exhaustiv de 30 de jocuri și a aruncat 42 de touchdown-uri, comparativ cu 19 interceptări. Procentul său de terminare în 2022 a fost de mult cel mai scăzut din cariera sa, iar formatie a purtare cu 11-19 cu el ca fundaș component.

În ceea ce privește banii garantați, Russell Wilson a câștigat 15 milioane de dolari pentru fiece joc câștigat în uniformă Broncos.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe