Sunday, April 21, 2024

Brandon Graham și Eagles au un interes reciproc în legătură cu revenirea veteranului DE în 2024

Acțiune

După un sfârșit dezamăgitor al sezonului 2023, Eagles musai să aibă un chip de joc mai bun în aiest extrasezon. Acesta începe de la vârful organizației până la partea de jos. Au naimit noi coordonatori în tuberculoza și apărare în extrasezon. Cu toate acestea, team va a poseda câteva lacune de intregit pe listă.

Centrul All-Pro Jason Kelce s-a sihastru după 13 sezoane cu Eagles. Lăsând un gol nefinit pe a rigla lor ofensivă. Cu toate acestea, Eagles au admis vești pozitive în apărare. Pro Bowl DE Brandon Graham și Philadelphia sunt interesați ca veteranul să revină în 2024. Aiesta ar fi ultimul său timp cu team și, posibil, cariera. Ian Rapoport de la NFL Network a raportat că un soglasuire ar a merge fi subscris înainte de agenția liberă începând cu 13 martisor.

Eagles vor să-l aibă înapoi pe Brandon Graham pentru un final timp în 2024

Luni, au început să circule zvonuri că Brandon Graham din Eagles a fost de soglasuire cu o nouă intindere cu Philly. Ian Rapoport a recunoscut X și a spus că Graham nu a subscris încă un soglasuire. El a remarcat că există „perierghie mutual” între cele două părți cu vedere la resemnarea lui Graham. Rapoport a menționat că prelungirea sa ar a merge cantari după ce noul an de ligă începe pe 13 martisor. Brandon Graham a lesinat ultimele 14 sezoane cu Eagles. Sezonul 2024 ar a merge fi un turneu de parapanghelos pe oricare nu toți jucătorii sunt norocoși să îl primească.

Cu cea de-a 13-a optiune în draftul NFL 2010, Eagles l-au selectionat pe Brandon Graham din Michigan. Jucătorul de 35 de ani a fost un jucător de încredere pentru Eagles în cele 14 sezoane profesioniste de până numaidecat. După ce a avere (11,0) sack-uri în 2022, Graham are oarecum (3,0) în 2023. A jucat în toate cele 17 jocuri pentru Philadelphia, dar a făcut nula starturi. Graham a subscris un intelegere pe un an, 5 milioane de dolari pentru sezonul 2023. După scăderea producției în sezonul vechi, Eagles ar a se cuveni să-i ofere lui Graham încă o negot de un an între 3-5 milioane de dolari pentru 2024. Potenţial ultimul său timp cu Philly.

Veteranul DE a sonor ieri cu reporterii și a spus că mai are „un pic de suc”. El a menționat savai și cuvintele „tur de parapanghelos” pentru mass-media. Nu spui acesta decât dacă plănuiești ca acel timp oricare urmează să fie ultimul tău. Cel de-al 15-lea timp al lui Brandon Graham din 2024 va fi ultimul cu Philadelphia Eagles. În catifea, Graham a menționat cum ar a merge rămâne cu team odată ce cariera sa s-a încheiat. Fezabil ca portsatelit sau rol de sirag office. O intindere pentru sezonul 2024 va fi semnată în cele din urmă de Graham pentru a face un final an pentru Eagles.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe