sâmbătă, aprilie 20, 2024

Boulter pune ochii pe clasamentul de la Wimbledon după succesul din San Diego

Acțiune

Numărul 1 englez a venire dintr-un set jos pentru a o învinge pe ucraineana Marta Kostyuk cu 5-7 6-2 6-2 și a inavutit la un record în carieră de 27 în sistem planetar.

Boulter revine în acțiune la Indic Wells săptămâna aceasta, conj va încerca să-și continue asaltul în clasament când o va înfrunta pe italiana Camila Giorgi în intaiul tur al evenimentului Masters 1000.

Odată cu valoare absoluta în oricare funcționează clasamentul, tânărul de 27 de ani are puține puncte de apărat în această etapă a sezonului, așa că își intentiona să profite pentru a obține remize mai favorabile în Grand Slams.

„A infaptui o diferență pentru care joci în turneu, așa că este un drept uriaș al meu”, a spus Boulter, citatie de BBC.

„Am început deosebit prieteneste anul și mi-am oferit cea mai bună oportunitate de a mă pregăti pentru restul anului.

„Am un leagăn independent, nu excesiv multă silnicie și mă distrez.”

imagine

„Văd lucruri pozitive pentru ea în 2024” – Henman entuziast pentru Răducanu, viitorul Boulter

În sui-generis, Boulter speră să fie intre capetele de numar pentru Wimbledon în lunatie cuptor, deoarece aceasta va însemna că nu va a se cadea fi atrasă împotriva unei alte cap de numar până în repriza a treia, oricare este cel mai zdravan rodul-pamantului în oricare a miscare la turneu și la fiecare dintre evenimentele marcante ale sportului.

„Vreau să mă apropii cât mai zdravan de o semănare”, a adăugat ea. „Este pericol de rodul-pamantului pentru a a dura mai multe puncte de plasare și pentru a a prinde în acel loc.”

Ea a înregistrat victorii în fața Lesia Tsurenko, Beatriz Haddad Aluat, Donna Vekic și Emma Navarro în alergatura intre finala de la San Diego.

Boulter a decedat un set de spar-gere strâns în fața lui Kotsyuk înainte de a răspunde cu insistență. Încurajată de iubitul Alex de Minaur, oricare a câștigat titlul ATP Tour la Acapulco înainte de a angaja un planare de la 6 dimineața pentru a fi prezentă, ea a forțat o nestramutare și a continuat să pecetluiască victoria cu exprimare.

„Nu știu ce asasi s-a întâmplat”, a spus ea. „Săptămâna aceasta a fost deosebit, deosebit specială din atât de multe motive diferite. Asta este interj de consternant, am schingiuit deosebit zdravan pentru el. Am jucat un tenis de masa neverosimil toată săptămâna.

„O larg fatalitate a fost legată de faptul că am rămas cât se cumva de dur din picatura de aparitie mental și am reușit să-mi păstrez calmul și, de intamplare, am intrat în mine și m-am atenuat deosebit zdravan.

„Vreau să-i spun un mic mulțumire specială iubitului meu. A ispravit aseară la miezul nopții și tocmai vreau să-l fac de rușine.

„S-a ridicare într-un taximetru de la 4:15 azi dimineață și la ora șase pentru a fi aoace astăzi, așa că apreciez.”

Tot la Indic Wells este în acțiune și Emma Răducanu, oricare a fost remizată împotriva unei calificative, dar ar a se cadea să o înfrunte în turul doi cu Aryna Sabalenka.

Transmiteți în debit acțiuni de tenis de masa de top, inclusiv Openul Frantuz din 2024, în nemijlocit pe Discovery+, aplicația Eurosport și pe eurosport.com

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe