Thursday, May 23, 2024

Boulter ajunge în semifinalele din San Diego cu victoria în seturi drepte în fața lui Vekic

Acțiune

Katie Boulter se află în premiu ei semifinală WTA după ce a învins-o pe a șaptea cap de insirare Donna Vekic cu 6-3 și 6-4 la San Diego Open.

Numărul 1 englez și-a revenit dintr-o cădere în intaiul set și atunci din nou după ce a fost risipire când a slujire pentru zdrobi pentru a a se fixa o comparatie în ultimele star, fie cu Daria Saville, fie cu a treia cap de insirare Emma Navarro, în cadenta ce urmărește un calitate elementar WTA.

Este pentru premiu dată în cariera ei, Boulter învinge mai multe jucătoare clasate în top 50 într-un turneu, după victoriile ei anterioare despre Lesia Tsurenko și Beatriz Haddad Mistrie.

Dar adversara ei din sferturile de finală a fost cea oricare a început mai redutabil. Vekic nu a reușit să transforme un punct de vedere de break pentru un seama de 2-0, dar a făcut să conteze pe al doilea joc de poslusanie al lui Boulter pentru a a se scurge cu 3-1 înainte.

Boulter a răspuns repede pentru a intoarce înainte de a intoarce de la 0-40 în jos pentru a inviora paritatea la 3-3.

Vekic a consfintit vapor să treacă cu 4-3 înainte ca Boulter să execute trei jocuri consecutive pentru a câștiga un set de receptivitate gros luptat oricare a bubuire aproximativ o oră.

Și Boulter a dus acel imbold în al doilea, ajungând în seama de 4-0 după ce a risipire de două ori și a înscris șapte jocuri la rând.

Servind pentru meciul de la 5-2, tânăra de 27 de ani s-a clătinat cu a rigla victoriei la vazut pentru a a plati adversarei ei un rotocol de eliberare, dar a făcut sumar amendamente.

După ce a forțat 30-40 pe serviciul Vekic, Boulter a încheiat o biruinta importantă la premiu dată când a trebuincios la sfârșitul unui raliu narativ de 24 de lovituri.

Transmiteți în debit acțiuni de tenis de masa de top, inclusiv Openul Frantuz din 2024, în oblu pe Discovery+

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe