Thursday, May 23, 2024

Bordeaux v Harlequins – sferturile de finală Investec Champions Cup LIVE

Acțiune

MECI ÎN DIRECT: Bordeaux-Bègles vs Harlequins

Investec Champions Cup – 13 prier 2024

Nu ratați meciul dintre Bordeaux-Bègles și Harlequins – urmăriți în sfoara meciul de rugby Investec Champions Cup cu Eurosport. Meciul începe la ora 14:00 pe 13 prier 2024. Obțineți rezumatul plin și evidențierile aoace – vedeți care a insemnat și obțineți statistici din meciurile recente. În catifea, găsiți toate cele mai recente scoruri, rezultate și clasamente de rugby.

Urmăriți cele mai bune știri din-spre rugby Bordeaux-Bègles și Harlequins și găsiți cele mai actualizate rezultate, clasamente, marcatori și câștigători anteriori Investec Champions Cup.

Fanii rugbyului pot accesa comentariile experților și pot urmări cele mai bune momente. Fii la zilnic cu ce se întâmplă în Inima Mondială, Top 14, 6 Națiuni și Inima Campionilor.

Urmăriți videoclipuri de rugby cu momente importante din meciurile recente. A pune cele mai bune goluri din aiest anotimp și bucură-te de interviuri cu jucători și antrenori explicatie.

Faceți din Eurosport izvor de referință pentru știri sportive online – obțineți actualizări live și rezultate de la Bordeaux-Bègles vs Harlequins și urmăriți meciurile de rugby pe tot parcursul sezonului. Găsiți programe complete de bate, statistici și scoruri live, de la rugby la sportul rege, tenis de masa, ciclism, snooker și multe altele.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe