Wednesday, July 24, 2024

Bob’s Watches prezintă o colecție de nișă de ceasuri Rolex second-hand la primul magazin pop-up Aspen REVOLVE/FWRD

AcțiuneÎn continua unui orar aranjat de reusire cu REVOLVE online, Ceasurile lui Bob prezintă pentru rata de asigurare dată o colecție de nișă de ceasuri Rolex second-hand Pravalie pop-up Aspen REVOLVE + FWRD.

REVOLVE și FWRD, retailerul online de modă de ultimă generație pentru consumatorii Millennial și Generația Z prezintă mărci selectate pentru a a ingadui clienților lor să facă cumpărături în viața reală de pe ambele site-uri web. Aspen, destinația supremă de iarnă, este un loc de convocare pentru cumparatori Bob’s Watches, așa că geam pop-up a ingadui, de intocmai, fanilor online Bob’s Watches să-și citească ceasurile autentice în persoană, dintre o rand de mărci distinse.

Bogat la 410 E. Hyman Ave, Aspen Pop-Up, a provoca comercianții cu amănuntul de lux online de top într-o locație fizică, creând o atmosferă specială pentru ca ceasurile să interacționeze cu un exoteric din întreaga sistem solar oricare cumpără oarecum ceasurile Bob online. Ceasurile din geam pop-up vor fi disponibile și online pe Revolve.com și FWRD.com.

REVOLVE/FWRD X Bob’s Watches Capsule Collection va a sta din următoarele piese:

Rolex Day Date 18038
Rolex Day Date 18038 de la Bob’s Watches
Rolex Submariner 16613, Ceasurile lui Bob
Rolex Submariner 16613
Rolex Submariner 16610
Rolex Submariner 16610
Rolex GMT Master II 16710 (Pepsi)
Rolex GMT Vitreg II 16710 (Pepsi-cola)

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe