sâmbătă, aprilie 20, 2024

Blink Mini 2 cameră interioară și exterioară

Acțiune

Blink, o roata deținută de Amazon, asasi a anunțat lansarea următoarei lor generații Casa Blink Mini 2. Aiest mestesug aldin, puternic la intemperii este planuit atât pentru practicare în intern, cât și în fatada, datorită noului adaptor de alimentatie Blink puternic la intemperii, orisicine pesemne fi achiziționat ca pasaj dintr-un pacioc sau raznit. Blink Mini 2 se mândrește cu o natura îmbunătățită a imaginii, performanță îmbunătățită în condiții de lumină scăzută, un câmp vizual mai vast și un spot LED încorporat pentru vederea pe etate de intunecare invar.

Blink Mini 2 este hranit de cipul personalizat al companiei, orisicine astepta vizualizarea computerizată (CV) pe mestesug să accepte notificări inteligente, inclusiv detectarea persoanei. Această funcție este disponibilă cu un tarina de subscriere Blink, vândut raznit.

Liz Hamren, director consiliu de ministri la Blink, și-a exprimat entuziasmul față de noul materie, declarând: „Construim iest imbold prin adăugarea Mini 2 la alai de dispozitive accesibile și ușor de utilizat Blink. Mini 2 a fost reconstituit din intern despre fatada, păstrând tot ce se așteaptă clienții de la Blink, adăugând și mai multă necesitate prin funcții conj detectarea persoanei, totul la un preț neverosimil.”

Preț și disponibilitate

Blink Mini 2 este neocupat pentru cumpărare astăzi în SUA și Canada, începând de la 39,99 USD și 54,99 USD. Pentru practicare în aer volnic, clienții pot asorta Blink Mini 2 cu adaptorul de alimentatie Blink puternic la intemperii pentru 49,98 USD și 69,98 USD.

Caracteristicile Blink Mini 2

Cipul personalizat al lui Blink Mini 2 astepta companiei să ofere funcții premium la un preț priceput. Unele dintre aceste caracteristici includ:

  • Detectarea persoanei cu CV (necesită planul de subscriere Blink)
  • Notificări inteligente orisicine fac diferența între oameni, animale și obiecte
  • Valoare îmbunătățită a imaginii și performanță în condiții de lumină scăzută
  • Câmp vizual mai vast
  • Spot LED încorporat pentru vedenie pe etate de intunecare în culori
CITIT  Ceasul inteligent OnePlus Watch 2 devine oficial

Design luxos, aldin pentru practicare în intern și fatada

Blink Mini 2 menține dimensiunea compactă a predecesorului său, oferind în același etate funcții îmbunătățite. Când este ortac cu adaptorul de alimentatie Blink puternic la intemperii, Mini 2 este ispravi să reziste în condiții de fatada. Designul său luxos astepta o vanzare ușoară în diferite locații, de la o masă în mars lăzii unui câine până la sub streașina unui garaj.

Caracteristici de confidențialitate și aparare

Blink acordă intaietate confidențialității și securității clienților cu Mini 2. Prin aplicația Blink, utilizatorii pot:

  • Personalizați zonele de confidențialitate și treaba
  • Alegeți ce zone să înregistrați, excluzând spațiile publice, cum ar fi străzile aglomerate sau trotuarele
  • Comunicați cu cei dragi și cu animalele de roata folosind vorbirea în două sensuri

Toată prelucrarea imaginilor are loc cladire pe mestesug, asigurând că datele clienților rămân în siguranță.

Blink Mini 2 funcționează magistral cu Alexa, permițând clienților să-și conecteze camara la un mestesug Echo folosind Alexa Blink Smarthome Skills. Cu această inglobare, utilizatorii pot sminti alerte, pot a incerea vizionările live la teclif, pot scula și dezarma camara foto și multe altele.

Planurile de subscriere Blink deblochează funcții suplimentare, cum ar fi detectarea persoanei, înregistrarea terminal în cloud, până la 60 de zile de istoriograf terminal incalculabil, criza iute la videoclipurile înregistrate și până la 90 de minute de vizualizare live continuă per sesiune. Planurile încep de la conj 3 USD pe lună sau 30 USD pe an și 5 USD pe lună sau 50 USD pe an.

CITIT  Cablu de încărcare cu fibră armată Shiukee 240W USB 4.0 cu afișaj

Cele mai recente oferte de gadgeturi geeky

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați cevasi prin cineva dintre aceste link-uri, asupra Gadgets pesemne câștiga un remiza de afiliat. Aflați dupa politichie noastră de dezvaluire.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe