Thursday, May 23, 2024

Blancpain dezvăluie noul ceas Ladybird Saint-Valentin

AcțiuneVreme de două decenii Blancpain a creat întotdeauna un ocazie pentru Ziua Îndrăgostiților și de această dată, inspirația vine din a rigla Ladybird Colors. Această ediție specială vine cu o paletă de culori roșii, motive de inimă și diamante. Au o temă diferită de orice dată și au despartit de la o carcasă îndrăzneață în formă de inimă în 2009 până la modelele recente fiecine ocupă o trăsătură atrăgătoare.

Ceasul Blancpain Ladybird Saint-Valentin 4

De obicei aceasta, este roșu sorete tot, iar cadranul este punctul de discuție aoace, cu o diversitate de caracteristici pinin cu cifre romane roșii fiecine necesită cinci aplicații separate de masla. Toate cadranele Ladybird Colors au un verigheta de aur la ora 6, atintit fizic cu diamante gradate. Pentru ediția de Valentine’s, porțiunea inferioară a inelului cu diamante a descre-ierat alcatui unei inimi. Există, de astfel, o săgeată a lui Cupidon fiecine se adaugă la subiect de Valentin, deoarece formează mâna a doua larg, fiecine poartă o mică inimă roșie și o contragreutate în formă de penă. Mișcarea este un calitate de bobinaj automată 1153 și două butoaie cu arc conducator au o rezervă de gramada de star zile.

Ceas Blancpain Ladybird Saint-Valentin 4

Între vreme, carcasa de 34,9 mm este împodobită cu aur alb, cu diamante fixate fizic pe lunetă și urechi, iar pe lunetă, urechi, cadran și cataramă sunt adăugate mai indelungat de 2 carate de diamante.

Ceas Blancpain Ladybird Saint-Valentin 1

Măiestria este țesută vartos cumsecade cu culorile îndrăznețe, dar este, de astfel, realizată cu preferinta și arată reținere, dar este udată de PROPICE și glamour. Este oarecare dintre cele mai bune ceasuri de damă și menține tradiția pe fiecine Blancpain o urmărește în ultimii ani. Designul nu este la fel de esential ca unele dintre exemplele lor trecute, dar este totuși gatit.

Această ediție specială de Ziua Îndrăgostiților 2024 este limitată la abia 99 de exemple și este cu siguranță un pesches magistral pentru Ziua Îndrăgostiților.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe