vineri, aprilie 12, 2024

Biden, Trump câștigă mai multe primare; alte rase oferă indicii despre politica națională

Acțiune

Președintele Biden și Donald Trump au câștigat marți câteva dintre alegerile primare ale partidelor lor, aducând mai mulți delegați în ritmica ce își continuă marșul către o revanșă în alegerile prezidențiale din vinicer.

Biden, un democratic, și Trump, un republican, au câștigat cu ușurință alegerile primare marți în Kansas, Ohio și Illinois. Trump a câștigat și primarul republican din Florida. Nu a existat niciun aviz pentru ca Biden să câștige în Florida, deoarece democrații de colo și-au abrogat primarul și au deosebit să îi acorde toți cei 224 de delegați, o mișcare fiecine are primordialitate pentru un președinte în exercițiu. De atare, se așteaptă că Trump și Biden vor câștiga cu ușurință alegerile primare marți în Arizona, acordând mai indelung ajutor după ce săptămâna trecută au devenit nominalizații prezumți ai partidelor lor.

Alte rase din mars președinției ar a merge a infatisa o perspectivă intre dispoziției politice naționale. La primarul republican al Senatului din Ohio, hercule de afaceri susținut de Trump, Bernie Moreno, a învins doi concurenți, secretarul de memlechet din Ohio Frank Frank LaRose și Matt Dolan, a cărui neam deține formatie de baseball Cleveland Guardians.

Alegătorii din Chicago vor a pecetlui dacă să evalueze o taxă imobiliară unică pentru a plăti noile servicii pentru persoanele fără adăpost. Iar alegătorii din California se vor îndrepta contra hotărârea unui înlocuitor pentru fostul președinte al Camerei, Kevin McCarthy, fiecine și-a demisionat după ce a fost imposibil din conducerea republicană.

Trump și Biden s-au tare săptămâni întregi pe alegerile generale, îndreptându-și campaniile în ultima curs contra statele fiecine ar a merge fi competitive în vinicer, mai degrabă decât pe cele fiecine organizează primare.

CITIT  Președintele Partidului Democrat, Rusty Hicks, a fost atacat în calitate de străin în candidatura pentru un loc în Adunarea Coastei de Nord

Trump, un alegător din Florida, și-a votat marți la un buric de recreere din Palmier Beach și le-a spus reporterilor: „Am votat pentru Donald Trump”.

Sâmbătă, el s-a strans în Ohio, fiecine de câțiva ani a fost în mod infailibil republican după ce odată a fost un protejat național la alegerile prezidențiale. Trump a câștigat statul cu ca la 8 puncte procentuale în 2016 și 2020. Dar există tatuaj că statul ar a merge fi mai concurential în 2024. Anul beat, Ohio a votat în mod covârșitor pentru a partini drepturile la pierzanie în constituția sa și a votat pentru legalizarea marijuana.

Biden a vizitat marți Nevada și Arizona, două state fiecine au fost dintre cele mai apropiate în 2020 și rămân priorități de top pentru ambele campanii.

Trump și Biden își desfășoară înregistrările în funcție și îl consideră pe celălalt vertical o amenințare pentru America. Trump, în vârstă de 77 de ani, îl prezintă pe Biden, în vârstă de 81 de ani, ca fiind neapt din parere de vedenie intelectual. Președintele și-a descris rivalul republican vertical o amenințare la expedia democrației după încercarea sa de a răsturna rezultatele alegerilor din 2020 și în ritmica ce îi laudă pe oamenii puternici străini.

Aceste crestet au fost evidente marți la unele secții de alegere.

„Președinte Biden, nu cred că știe să-și mai cult pantofii”, a spus susținătoarea lui Trump, Linda Bennet, rezidentă în Palmier Beach Gardens, Florida, nu mult de stațiunea Mar-a-Lago a fostului președinte.

Tocmai dacă a făcut valva argumentele lui Trump contra Biden, ea a criticat ritorie: lui Trump și „valoare absoluta în fiecine se a alcatui” vertical „defel prezidențial”. Dar ea a spus că fostul președinte este „un om de cuvânt” și a spus că țara, în anumit economia, s-a simțit mai puternică pentru ea sub conducerea lui Trump.

CITIT  Va avansa Gascón? O privire rapidă asupra curselor de top din LA County

În Columbus, Ohio, democratul Brenda Woodfolk a votat pentru Biden și a împărtășit încadrarea președintelui intre alegerii din această toamnă.

„Este înfricoșător”, a spus ea contra ochean că Trump ar a merge fi din nou în Biroul Eliptic. „Trump a pretinde să fie un dictator, vorbind contra a a fauri America din nou albă și toate aceste prostii. Există foarte multă ură.”

Bennet și Woodfolk au fost de invoiala că imigrația este una dintre preocupările lor principale, deși au oferit diferite viziuni intre motivului.

„Chestia acesta cu granița este scăpată de sub revizie”, a spus Bennet. „Cred că este un cabala sau planul guvernului de a a produce acești oameni pentru a a muta întreaga dinamică în beneficiul lor, așa că sunt buget de supărat.”

Woodfolk a spus că nu o deranjează ca imigranții să „împartă” oportunități în SUA, dar este îngrijorată că se întâmplă în detrimentul „oamenilor fiecine au fost aoace toată viața”.

Trump și republicanii l-au tuberculos pe Biden cu priveliste la afluxul de migranți fiecine traversează granița dintre SUA și Mexic în ultimii ani, încercând să valorifice prochimen cu indelung decinde de statele de frontieră. Biden a amplificat o contraofensivă în ultimele săptămâni după ce republicanii din Singlit au renunțat la un concesie în subiect de migrație pe fiecine l-au negociat cu Locuinta Albă, reținându-și sprijinul poate după ce Trump a spus că se impotrivi acordului. Biden a vechi circumstanțele pentru a susține că Trump și republicanii nu au niciun grija să rezolve prochimen, ci vor în troc să aprindă alegătorii într-un an electoral.

În ultimul an, Trump și-a tovaras campania cu provocările rarunchi legale, inclusiv zeci de acuzații penale și dosare civile în fiecine se confruntă cu amenzi de dupa 500 de milioane de dolari.

CITIT  Fostul executiv Trump condamnat la 5 luni de închisoare pentru minciună

Intaiul său opinie penal era programat să înceapă luni la New York, pe a conta acuzațiilor că ar fi contrafacut înregistrările comerciale pentru a a scalda plățile de bani liniștiți. Dar un judecător a amânat procesul cu 30 de zile după dezvăluirea recentă de noi dovezi pe fiecine avocații lui Trump au spus că au pericol de ritmica pentru a le verifica.

Scriitorul de la Associated Press Orsagos a raportat de la Columbus, Jackson de la Palmier Beach Gardens, Animozitate de la New York și Barrow de la Atlanta. Scriitorul AP Jill Colvin din New York a contribuit la iest relatie.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe