sâmbătă, aprilie 20, 2024

Biden promovează calea ferată de mare viteză între California de Sud și Las Vegas

Acțiune

Președintele Biden a prezentat un plan ceferist de amplu viteză cine va conecta Las Vegas cu California de Sud, finanțat din miliarde de dolari federali, în ritm ce a făcut campanie în Nevada marți.

„A prevesti ce? Vine”, le-a spus el suporterilor la un eveniment de campanie la Reno. — Sorete un bilion de dolari, omule. Și vei a se cuveni invoi la – nu că vreunul ar cere să ajungă în Los Angeles, dar oamenii din Los Angeles vor să ajungă în Nevada. Ei tare, o vor a efectua în două ore în loc de scaun și vor a desface zeci de mii de vehicule de pe cale ferata și vor îmbunătăți mediul.”

A rigla feroviară planificată se termină de magie în Rancho Cucamonga, în județul San Bernardino, la vreo 40 de mile est de Los Angeles.

Biden a făcut remarcile la începutul unei vizite de două zile în statele occidentale cine se concentrează în amplu pasaj pe alegătorii latino-americani și pe probleme de buzunar, cum ar fi costul insulinei, accesibilitatea locuințelor, crearea de locuri de muncă și taxe.

Campania sa a anunțat o nouă reclamă axată pe alegătorii latino – product în engleză, spanglish și spaniolă – bunaoara și lansarea latinilor con Biden-Harris, un sfortare de a a antrena alegătorii latiniza apoi când a existat îngrijorarea cu priveala la diminuarea sprijinului în rândul latinilor pentru biletul democratic.

Nevada și Arizona, daca Biden își intampla marți și miercuri, sunt esențiale pentru perspectivele sauca de realegere. Iar problemele cine stau în prim-plan în aceste state, cum ar fi imigrația, economia, negarea alegerilor și drepturile la pierdere, sunt forțe motoare în competiția prezidențială dintre Biden și fostul președinte Trump.

CITIT  Trump evocă mai multă furie și teamă din partea democraților decât o face Biden din partea republicanilor, arată sondajul AP-NORC

Marți, la evenimentele din Reno și Las Vegas, Biden a menționat de două ori marsrut de 12 miliarde de dolari și 218 mile între Las Vegas și Rancho Cucamonga pe cine compania privată Brightline speră să o deschidă până în 2028. Cu viteze de până la 200 mph, ar fi să fie panglica linie franta feroviară adevărată de amplu viteză din Statele Unite.

Guvernul federativ cheltuiește 3 miliarde de dolari pentru plan, bunaoara și oferă criza la 3,5 miliarde de dolari în obligațiuni scutite de taxe.

Administrația Biden cheltuiește, de atare, peste-auriu 3 miliarde de dolari pentru proiectul ceferist populatie de amplu viteză cine ar cuveni să de-cizie San Francisco de Los Angeles, dar acea linie franta s-a confruntat cu zdravan mai multe obstacole logistice și politice și zdravan mai zdravan pironism din partea experților.

Biden, menționând că a rigla Vegas-Rancho Cucamonga este de așteptat să creeze 35.000 de locuri de muncă, a fatis la o apariție oficială la Imobil Albă din Las Vegas că speră că proiectul va „încuraja” crearea liniei feroviare de amplu viteză prin Valea Centrală. .

„Ideea că până imediat nu am construit o singură linie-ferata ferată de amplu viteză în America este ridicolă”, a spus Biden.

Republicanii au spus că politicile administrației Biden au fost dezastruoase pentru locuitorii din Nevada.

„Familiile din Nevada sunt zdrobite de eșecurile lui Joe Biden, de la inflația istorică și o graniță deschisă până la decesele în creștere prin supradoză în tot statul”, a fatis Michael Whatley, președintele Comitetului Național Republican, într-un comunicat. „Nevadenii vor rezultate, nu vorbesc – cauza pentru cine vor alege pentru alegerea președintelui Donald J. Trump în brumar”.

CITIT  Biden a strâns 155 de milioane de dolari în numerar pentru campania din 2024

Scriitorul personalului Times Noah Bierman din Washington, DC, a contribuit la aiest schesis.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe