Wednesday, July 24, 2024

Ben Simmons din Brooklyn este plecat luni din cauza unei afectari ale nervului spatelui stâng

Acțiune

Ben Simmons s-a luptat să rămână sănătos în ultimele trei sezoane. A fost o bătălie dificilă pentru tânărul de 27 de ani. Philadelphia 76ers au avere norocul să scape de Simmons la termenul limită 2021-22. Brooklyn a rămas blocat cu Simmons de apoi și a fost rănit în mod neschimbator.

Nets au 24-36 în cest vreme și au jucat în 60 de meciuri. Simmons a jucat în 15 jocuri și a făcut 12 starturi. În 2023-2024, Simmons este în cartea pentru 37 de milioane de dolari în spațiul maximum al Brooklyn-ului. Adică pregiur 2,5 milioane de dolari pentru fiesce joc pe cine l-a jucat în cest vreme. Luni, Simmons este adus din prilej unui izbire al nervului stâng al spatelui ordinar. O accidentare cine l-a lăsat afară pentru 38 de meciuri consecutive la începutul sezonului.

Ben Simmons este adus luni pentru Brooklyn Nets

Se pare că Ben Simmons a esuat ultimele trei meciuri ale lui Brooklyn cu o accidentare la jumatate. Cu toate acestea, Nets a raportat că Simmons a fost adus luni, cu o patos a nervului stâng al spatelui. Aceeași accidentare l-a făcut pe Simmons să rateze 38 de meciuri consecutive la începutul acestui vreme. Simmons se confruntă cu o accidentare la carca cevasi imprevizibilă. Pesemne începe să-l deranjeze la întâmplare și acesta pare să fie subiect lui în ultima perioada. Oricine știe cât va fi Simmons afară dacă îl deranjează spatele?

În 2023-24, Simmons a jucat în 15 jocuri pentru Nets. El are o mijlocie de (6,1) puncte, (7,9) recuperări și (5,7) pase decisive pe disputa. De la accidentarea din 2021-22 a spatelui său, Simmons nu a mai fost niciodată același jucător. Tânărul de 27 de ani a fost Rookie of the Year când a intrat în ligă și era stiut pentru priceperea sa defensivă. Simmons a fost reputat ultima oară în 2020-2021. Nici măcar nu s-a asemanator de a fi același jucător cine a fost.

Faptul că Ben Simmons are încă un loc de muncă în NBA este deconcertant. Este evident că Simmons nu va fi niciodată jucătorul cine a fost cândva. Brooklyn a fost inselat la termenul limită pentru schimburi în 2021-22, când a achiziționat de trei ori All-Diva. El a jucat în suma 57 de jocuri în ultimele două sezoane pentru Nets. Sezonul venitor, Simmons este sub intelegere pentru 40 de milioane de dolari. E un jaf de autostradă pentru cât de puțin s-a jucat. Ce pot a infaptui Nets pentru a scăpa definitivat de Simmons?

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe