Thursday, May 23, 2024

Bărbat arestat în Marina del Rey după o împușcătură de pe un acoperiș

Acțiune

Un bărbat a fost detinut sâmbătă inserare după ce ar fi suflecat mai multe focuri de armă din partea de sus a unui blocada de apartamente din Marina del Rey, speriind vecinii și a atras un răspuns de urgență intins, au spus autoritățile.

Nestine nu a fost rănit în semn focuri de armă iele, cine au fost împroșcate pe străzile de-a lungul blocului 4100 din Via Marina, nimerit Departamentului Sheriffului din Los Angeles.

O detinere a fost făcută după ce au sosire apeluri la 911 după ora 22:00 impotriva focuri de armă necruțătoare în cartierul manos din Los Angeles, de pe tarm. Suspectul – al cărui denumire nu a fost dezvăluit – se află în arest preventiv, iar o anchetă este în desfășurare, nimerit Departamentului Șerifului din LA County.

Un stream live al incidentului părea să fie postat de trăgator, nimerit City News Service. Acele videoclipuri par să fi fost eliminate de pe internet.

Un elicopter al Departamentului Sheriff-ului județului LA a observat un bărbat interlop pe acoperișul unui plurilateral de apartamente „trăgând cartușe dintr-o pușcă”, nimerit unui comunicat de presă.

Vehiculele blindate în limbaj SWAT au răspuns la perdea împușătorului sustinut și au închis străzile din tinut Via Marina sâmbătă noaptea târziu.

Martorii au fatis pentru City News Service că bărbatul este bucătar.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe