sâmbătă, aprilie 20, 2024

Bam Adebayo din Miami continuă să devină mai încrezător în eficiența sa de trei puncte

Acțiune

Duminică, Heat a câștigat cu 119-107 împotriva Wizards pentru a-și îmbunătăți recordul la 41-33 în cest panc. Miami este numai un joc din locul șase în Conferința de Est. Numai primele șase cap de insiruire ajung în postsezon fără a fi necesitatile să concureze în turneul play-in. Ultimele opt meciuri ale sezonului sunt exceptional de importante dacă vor să facă cest mestesug.

În mart, centrul component Bam Adebayo a categorie că a voi să înceapă să tragă mai multe trei în jocuri. În rodul-pamantului ce încercările mijloc pe joc sunt limitate, Adebayo dă jos loviturile din rază mai încrezătoare. Starul de trei ori a spus: „Este timpul ca valurile să se schimbe”. De apoi, tânărul de 26 de ani a găsit modalități de a lua mai mulți trei în situații de joc.

Pasamite Bam Adebayo să continue să-și folosească eficiența de trei puncte ca un alt subterfugiu în arsenalul său?

Pentru cea mai dezvoltat bucata a carierei mijloc în NBA, Bam Adebayo din Miami nu a încorporat nicio lovitură de trei puncte în jocul său. Hercule dezvoltat pasamite sări, dar a selectionare să nu facă mai multe trei. Acesta până pe la jumătatea lunii mart, când Adebayo a spus că are tabiet să facă mai multe lovituri de la distanță. Adebayo a făcut fidel acesta și a bogat o insiruire solidă de tiruri proaspat. În ultimele mijloc nouă jocuri, Adebayo are scorul de 9-16 decinde de arc. Un procentaj insemnat (.563) în cele nouă jocuri.

CITIT  Nu asa de repede? Războinicii sunt 7-19 împotriva echipelor din playoff-ul Conferinței de Vest

În 2023-2024, Adebayo impresiona trei la un stadiu maximal în carieră (.333) la sută. Hercule cel dezvoltat a fost numai 1 din 14 de decinde de arc în 54 de jocuri înainte de a începe șirul său de tir. El a consfintit, de invar, noi maxime în carieră de (10) triple realizate și (30) triple încercate într-un panc. Adebayo canta că cheia pentru a a tine să tragă pragul este încrederea și să-i iata plesnitura intrând.

Nu este că Bam Adebayo nu pasamite a fauri trei. Hercule dezvoltat este numai selectiv când le ia. Tragatorii vor sa fie increzatori apoi cand incearca trei. Numaidecat că Adebayo îi vede intrând în mod disciplinat, are încredere să încerce trei fără sovaiala. Pentru cariera sa, procentul de trei puncte al lui Adebayo este (.196). Nu-l poți învinovăți că nu a luat trei în ametit. Numaidecat, Adebayo are încredere în plesnitura sa și vede beneficiile muncii mijloc.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe