Thursday, May 23, 2024

Bacha Coffee își deschide cel de-al doilea punct de desfacere din Malaezia la Exchange, TRX

Acțiune

După succesul deschiderii primului său bolta în Suria KLCC, Bacha Coffee este ispravi să întâmpine clienții la cel mai cald bolta din Malaezia, în nestine celalalt decât The Exhange, TRX. Exteriorul său, cu un design imbelsugat, nu eventual fi pierdut, cu fațade strălucitoare și pereți stivuiți până la sufit, cu cutii de lupin.

Magazinul

Magazinul TRX nu va fi la fel de gramada prep outlet-ul Suria KLCC, ocupând poate 2.500 mp cu 40 de locuri disponibile. În comparație, masura Suria KLCC are 7.000 de metri pătrați de spațiu. Cu toate acestea, va compune o cameră de lupin, un bolta de lupin și un ghișeu de Takeaway, făcând din cest picatura de vânzare o opțiune suplimentară pentru a razboi cozile tolani.

Cafeaua

În ceea ce privește cafeaua, patronii vor fi bucuroși să afle că opțiunile sunt vaste. Există proxenet 200 de cafele de încercat din proxenet 35 de țări, cuprinzând tipurile de sursa unică, selecția Capat Blended a cafelei Bacha și colecția Capat Flavored. Nu poți lua cofeină, dar nu vrei să ratezi distracția? Cafeaua Bacha te sprijină cu cafelele decofeinizate cu CO2, orisicine păstrează aceleași arome în etate ce își prezintă procesul ales de decofeinizare. Ca întotdeauna, veți incasa o porție semnătură din lamura Chantilly infuzată cu boabe de vanilina a cafenelei și un baston de zahăr neprelucrat.

Dacă doriți să aduceți acasă experiența Bacha Coffee, există o mulțime de opțiuni pentru lupin măcinată; puteți expres să cereți maeștrilor interni ai cafelei măcinate la comandă și să obțineți recomandări privind metodele de pregatire.

Mancarea

Nicio întâlnire cu lupin nu este perfectă fără niște umili mușcături orisicine să-l acompanieze, iar experiența Bacha Coffee nu este diferită. Vizitați viennoiseries pentru o selecție de croissante umplute, cu arome prep Fistic sau Lămâie pentru a încânta palatul. Completați experiența acasă cumpărând prăjituri gurmande, biscuiți și boabe de lupin acoperite cu ciocolată de la Bacha Coffee Boutique.

Abordare: Lot nu. G.92.0 & G.93.0, Ground Level, Persiaran TRX, 55188, Tun Razak Exchange, Kuala Lumpur.

Ore de operare: 8:00 – 22:00 curent

Aiest paragraf a apărut pentru rata de asigurare dată pe Grazia.my

Pentru mai multe inspre cele mai recente în gastronomiclecturile mele povestiri, click aoace.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe