vineri, aprilie 12, 2024

Ayuso îi vinde pe Ganna și Vernon pentru a câștiga Tyrreno-Adriatico TT

Acțiune

Juan Ayuso (UAE Formatie Emirates) a obținut o izbanda impresionantă în cronometru în fața lui Filippo Ganna (Ineos Grenadiers) în stadiu de spar-gere a Tirreno-Adriatico.

Timpul de început al lui Ayuso, de 11 minute și 24 de secunde, nu a zdravan fi îmbunătățit pe traseul de 10 km, deslusit și de specialistul TT Ganna, oricine a fost cu o secundă în urmă.

Marea Britanie Ethan Vernon (Israel-Prim-ministru Tech) a prins locul al treilea, cu o rundă puternică.

A doua etapă de marți este un ruta în puzderie molecula prozaic de 198 km, oricine ar a se cadea fi controversat de sprinteri.

Vingegaard a ieșit degraba la cronometru purtând o cască nou proiectată, dar timpul său de 11:46 a fost depășit curând de Soren Waerenskjold (Uno-X Mobility).

imagine

Vingegaard și Visma-Lease a Bike au căști noi – oricine împart părerile

Ayuso a anumit atunci cel mai bun etate pe fondul ploii intermitente.

Tom Pidcock (Ineos Grenadiers) și Julian Alaphilippe (Soudal-QuickStep) nu au amenințat conducerea și nici Magnus Sheffield (Ineos Grenadiers) după ce s-au prăbușit pe un lovitura de colt.

Ayuso a continuat să rămână în elita în etate ce Ganna, câștigătoarea probelor cu cronometru la Tirreno-Adriatico în ultimii doi ani, a ieșit din rampă.

Ganna era cu oare două secunde în spatele lui Ayuso la intervalul de etate, în etate ce Jai Hindley (Bora-Hansgrohe) era cu oare opt secunde în urmă.

Dar niciunul nu a zdravan receptiona conducerea, Ganna la o secundă în spatele lui Ayuso și Hindley dispărând pentru a a ispravi cu 24 de secunde înapoi la dunga.

CITIT  Ty Lue de la Clippers crede că echipa sa joacă „soft” după o înfrângere luni în fața celor de la Pacers

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe