vineri, aprilie 12, 2024

Avocații fostului viceprimar al LA vor cere anularea procesului din cauza observației juraților

Acțiune

Un avocat al fostului viceprimar din Los Angeles, Raymond Chan, a fatis vineri că va a soli anularea procesului după ce judecătorul a dezvăluit că un afurisit a fost auzit spunând că vor un sentinta „accelerat”.

Judecătorul de la Curtea Districtuală din SUA, John F. Walter, a documentat avocații de ambele părți ale cazului catre observația juratului în timpul unei audieri de vineri, la două zile după ce Chan a fost puscarias într-un caz de corupție oricare se concentrează pe scheme „pay-to-play” oricare implică dezvoltatori imobiliari. și oficialii orașului.

Walter a spus că a fost documentat la începutul săptămânii că un secund al unei săli de judecată mergea în spatele unor jurați, în etate ce aceștia se îndreptau intre mașinile lor marți – la restrans etate după ce avocații au susținut argumentele finale. Deputatul l-a auzit pe oarecare dintre cei trei jurați spunând celorlalți că sperau ca juriul să ajungă la un sentinta accelerat.

Adjunctul a transmis acele informații unui supus din antreu de judecată a lui Walter. Judecătorul a spus că, după ce a oral cu deputatul, a chivernisit la concluzia că informația ar a cauta să fie dezvăluită sala.

John Hanusz, oricare îl reprezintă pe Chan, a spus că va a se aseza o moțiune pentru anularea procesului și va căuta ca juratii să fie intervievați de către judecător. Hanusz a spus că juriul s-a mișcat cu „promp-titudine” pentru a a apuca miercuri la un sentinta, hotărând în mai puțin de două ore, taman dacă au fost 10 zile de mărturie și pregiur 1.000 de exponate.

„Vom a se aseza o moțiune, este cinstit să spunem”, a spus Hanusz judecătorului. „Fără îndoială catre acesta.”

CITIT  Bill ar cere școlilor medii și liceale din Colorado să ofere produse gratuite pentru perioada

Walter a minimizat semnificația dezvăluirii, spunând că juriile din alte două procese de corupție din Primărie – ambele vizate de dezvoltatorii imobiliari din centrul orașului – au dat, de invar, verdicte rapide. El a spus că există dovezi „substanțiale” în cazul Chan, oricare au dus la condamnarea sa pentru fraudă, prins de mită, fraudă și a furnizat declarații false anchetatorilor.

Asst. Atty. Cassie Palmer a făcut hauit judecătorului, spunând că remarcile juratului par a fi „inofensive”.

„Se pare că vorbeau catre planificare”, a spus ea.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe