Thursday, May 23, 2024

Avantajele și dezavantajele împrumuturilor pentru startup

Acțiune

Recomandări deslusire

  • Aplicarea pentru un împrumut pentru pornirea unei afaceri pesemne a inlesni la construirea de credite și pesemne a propune intrare la fonduri pentru a a inlesni la acoperirea capitalului de obiect, a stocurilor, a costurilor echipamentelor și multe altele

  • Startup-urile pot întâmpina dificultăți în a-și a asiguripsi împrumuturile tradiționale pentru întreprinderi smeri din motiv cerințelor stricte de eligibilitate

  • Alternativele la împrumuturile pentru startup includ bootstrapping, granturi și crowdfunding

Statisticile Biroului de Recensământ din SUA și Biroul de Statistică a Muncii arată că 67,7% din noile afaceri au detunatu-ra cel puțin doi ani între 1994 și 2020.

În perioada ce conj vreo jumătate din startup-uri durează cinci ani, aceasta nu descurajează antreprenorii. În 2021, au fost depuse 5,4 milioane de noi cereri de afaceri, în creștere față de vreo 4,5 milioane în 2020, armonios Small Business & Entrepreneurship Council.

Dacă vrei ca afacerea ta să fie una dintre poveștile de audienta, este memorabil să-ți pornești afacerea proeminent. Aceasta pesemne ingloba asigurarea că aveți suficientă finanțare și o sursă constantă de debit de lichid pentru a plăti costuri conj echipamente, retribuire, consumabile și imobiliare.

Acoace vă ajută să solicitați un împrumut pentru startup. Dar există și dezavantaje potențiale, cum ar fi comisioane fuduli sau faptul că împrumuturile pentru afaceri pentru startup pot fi delicat de autorizat. Pentru a a gini dacă un împrumut pentru startup este armonios pentru dvs., verificați următoarele argumente pro și impotriva.

Comparați avantajele și dezavantajele împrumuturilor pentru startup

Pro

  • Accesul la majuscul
  • Pesemne păstra proprietatea
  • Pesemne a inlesni la construirea creditului
Cerc roșu cu un X înăuntru

Asupra

  • Cerințe stricte de eligibilitate
  • Pesemne fi scump
  • Pesemne necesita o garanție personală sau un garanție

Avantajele împrumuturilor pentru startup

Există mai multe motive principale pentru cine ați a se cuveni a dezidera să vă uitați la împrumuturi pentru startup.

Accesul la majuscul

Împrumuturile pentru startup oferă intrare la fonduri pe cine le puteți ajuta deseori în mai multe moduri, inclusiv pentru a vă a porni afacerea.

De mostra, opțiunile forfetare, cum ar fi împrumuturile pe final de afaceri sau finanțarea echipamentelor, sunt deseori folosite pentru costuri inițiale ridicate, cum ar fi dezvoltarea de produse, echipamente de scriitor sau finanțare pentru semi-camion. O sursă rotativă de majuscul, cum ar fi o rigla de cinste de afaceri, pesemne a propune o sursă rotativă de fonduri pe cine să o utilizați după cum aveți pericol, ceea ce vă pesemne a inlesni să acoperiți costurile de zi cu zi.

Perspectivă bancară

Împrumuturile pentru echipamente sunt tipuri impoporare de împrumuturi pentru afaceri smeri pentru startup-uri. Deoarece echipamentul pe cine îl achiziționați acționează ca garanție, proprietarii de afaceri smeri nu musai să-și facă cumineca în găsirea unor active valoroase pe cine să le dea direct garanție pentru împrumut. Creditorii de top cine doresc să lucreze cu proprietarii de afaceri cine au pericol de împrumuturi pentru echipamente includ:

Pesemne păstra proprietatea

Împrumuturile pentru startup vă pot pastra de problemele de a găsi investitori și de a a plasa capitaluri proprii, ceea ce înseamnă renunțarea la controlul parțial al afacerii dvs. În funcție de cât de vartos acțiuni vindeți, pesemne fi util să răspundeți la cerințele investitorilor. Cu un împrumut pentru afaceri, păstrați proprietatea deplină și vă puteți a carmui afacerea după cum credeți de cuviință.

Pesemne a inlesni la construirea creditului

Dacă selectați un imprumutator cine vă raportează plățile către birourile de cinste, obținerea unui împrumut vă pesemne a inlesni de farmec finanțele – atâta perioada cât faceți plăți la perioada și mențineți datoria la un etaj scăzut.

Construirea creditului este un pas memorabil dacă nu aveți sau aveți cinste ticnit, ceea ce fabrica dificilă calificarea pentru împrumuturi cu rate accesibile. Distinct dacă nu aveți pericol de finanțare indata, un împrumut sau o rigla de cinste pentru afaceri ar a se cuveni fi o regim bună de a a ridica cinste și de a vă a asiguripsi că sunteți eligibil pentru cel mai bun împrumut pentru afacerea dvs. Unii creditori, cum ar fi Bank of America, au cristalin programe cine vă ajută să obțineți cinste desigur și puteți abate la o rigla de cinste negarantată pe calatorie.

Rețineți că nu toți creditorii de afaceri raportează birourilor de cinste. Este memorabil să verificați și să vă asigurați înainte de a necesita un împrumut.

Dezavantajele împrumuturilor pentru startup

Există, de invar, câteva dezavantaje de luat în considerare înainte de a căuta împrumuturi de afaceri pentru startup-uri.

Cerințe stricte de eligibilitate

Startup-urile pot a poseda dificultăți în a obține împrumuturi pentru întreprinderile smeri. O cerință tipică de împrumut pentru afaceri este un scor de cinste de 600 sau mai gros. Mulți creditori preferă, de invar, să vadă o tamja stabilită, cine există de cel puțin doi ani și cine are venituri anuale cuprinse între 100.000 USD și 250.000 USD sau mai vartos.

Aceste cerințe pot fi delicat de îndeplinit de către startup-uri. Nimerit raportului Firms in Focus 2023 al Băncilor Rezervei Federale, 51% dintre companiile cu vârsta sub doi ani au venituri anuale de 100.000 USD sau mai puțin.

Este fezabil să găsiți creditori mai îngăduitori. De mostra, unii sunt dispuși să ofere împrumuturi de afaceri garantate startup-urilor și este fezabil să nu aibă cerințe stricte pentru veniturile anuale sau scorurile de cinste. Dar opțiunile tale pot fi limitate și ar a se cuveni a poseda un aliment.

Perspectivă bancară

Împrumuturile pentru startup fără cerințe de venituri sunt gros de găsit. Mulți creditori necesită cel puțin șase luni de funcționare și cerințe anuale de venituri de 100.000 USD sau mai vartos. Dar este fezabil să puteți obține aprobarea pentru un împrumut pentru afaceri de purces dacă aveți câțiva ani de experiență în sector și venituri suficiente într-un partida cunoscut de afaceri cine arată că puteți pazi un sutime din costul nemarginit al împrumutului.

Pesemne fi scump

Taxele pentru împrumuturile de afaceri și ratele dobânzilor pot fi, de invar, o povară suplimentară pentru startup-uri. Cele mai bune rate ale dobânzii sunt rezervate proprietarilor de afaceri consacrați cu cinste obrazalnic sau de afaceri de la bun la admirabil. Unii creditori sunt mai puțin dispuși să ajute la finanțarea afacerilor înființate, deoarece acestea sunt deseori considerate o investiție riscantă. Iar cei cine oferă împrumuturi pentru afaceri percep rate mai fuduli pentru a a inlesni la compensarea acestui primejdie.

Este fezabil să trebuiască, de invar, să fiți atenți la comisioane, cine variază în funcție de imprumutator și de tipul de împrumut de purces. De mostra, taxele de inițiere pot fi fie o taxă fixă, fie un sutime – de dare, între 0,5 la sută și opt procente. De invar, este fezabil să trebuiască să vă ocupați de comisioane de întârziere de plată, comisioane de iscalire sau cristalin taxe de întreținere.

Pesemne necesita o garanție personală sau un garanție

Pentru a obține un împrumut de afaceri, de dare musai să semnați un hartie reputat garanție personală. Cest hartie pravilnic menționează că sunteți obrazalnic raspunzator pentru datoria companiei dacă nu respectați împrumutul. Creditorul vă pesemne carmui în instanță pentru a recapata pierderile dacă nu puteți a restitui împrumutul.

Dacă contractați un împrumut de afaceri desigur, va a fi să oferiți o formă de garanție, cine este un sustinut pe cine îl puneți pentru a a raspunde împrumutul și pentru a a mici riscul creditorului. Împrumutatorul va vinde un direct de garanție peste activului, cine este o creanță legală cine îi oferă împrumutătorului dreptul de a a prenora activul dacă nu împrumuți. De mostra, dacă ați zgarcit un împrumut pentru echipamente pentru un semi-camion, ați vechi camionul ca garanție și ați încasat împrumutul, creditorul ar a se cuveni atunci să ia camionul.

Încălcarea în plată a unui împrumut și pierderea bunurilor personale sau ale afacerii este un primejdie pe cine și-l asumă mulți proprietari de afaceri. Pentru a fi neaparat că este armonios pentru dvs., va a fi să vă asigurați că vă puteți gestiona placut împrumutul pentru afaceri smeri, pentru a a impiedica intrarea în neplată.

Perspectivă bancară

Multe startup-uri evită să folosească activele personale pentru a a raspunde un împrumut prin finanțarea afacerii cu economii personale. Propriu raportului Firms in Focus din 2023, 80% dintre companiile cu vârsta sub doi ani au vechi economiile personale ale proprietarului pentru a finanța afacerea, în perioada ce 42% au vechi o instituție financiară sau un imprumutator.

Alternative la împrumuturile pentru startup

Dacă decideți că un împrumut pentru afaceri smeri nu este armonios pentru dvs., iată câteva alternative comune de luat în considerare.

Bootstrapping

Bootstrapping-ul este procesul de aplicare conj a fondurilor personale sau a veniturilor din valorificare pentru a finanța o tamja. Cest obiect pesemne funcționa placut în cazurile în cine cheltuielile generale ale afacerii sunt smeri, cum ar fi derularea unei afaceri de consultanță din casă. Oamenii cine pornesc o tamja deseori se scufundă în propriile economii, își asumă datorii personale sau reduc cât mai multe costuri apoi când încep o tamja.

Granturi pentru afaceri

Granturile pentru afaceri sunt de dare oferite de agenții guvernamentale, corporații private și organizații nonprofit. Deoarece nu musai să fie plătiți, pot fi gros de găsit, deoarece concurența este acerbă. Dar ele merită totuși luate în considerare, mai deosebit pentru șansa de a-ți a se asterne afacerea în funcțiune fără să poarte datorii.

Carduri de cinste de afaceri

Cardurile de cinste pentru afaceri pot a inlesni la acoperirea nevoilor pe final limitat ale proprietarilor de afaceri. Sunt similare cu liniile de cinste comerciale, dar pot a propune avantaje unice, cum ar fi recompense, reduceri la anumite achiziții, oferte introductive APR și multe altele. Puteți a intrebuinta, de invar, carduri de cinste pentru afaceri pentru a constitui credite de afaceri și cristalin pentru a a impiedica taxele de dobândă dacă puteți să vă plătiți soldul în fitece lună.

Crowdfunding

Crowdfundingul este o opțiune populară cine implică o platformă online pentru a prefira o campanie de strângere de fonduri. Este pericol de mai vartos perioada și dinamism decât să iei un împrumut, deoarece strângi sume smeri de lichid din mai multe surse. Dar aceasta este o alternativă viabilă pentru startup-urile cine se luptă să obțină aprobarea împrumutului.

De incotro să obțineți împrumuturi pentru startup

Băncile tradiționale pot fi o opțiune, dar de dare au cele mai stricte cerințe. Iată o interes peste creditorilor cine tind să fie mai accesibili.

împrumuturi SBA

Împrumuturile SBA pot a poseda reputația de a obliga multă documentație. Procesul de acceptare pesemne a tine, de invar, între 30 și 90 de zile. Dar pot fi o opțiune accesibilă și accesibilă pentru startup-uri. Există cristalin și un orar de microîmprumuturi cine oferă 50.000 USD sau mai puțin, cine pesemne fi vechi pentru a a inlesni companiile să se înființeze și să funcționeze.

Împrumuturi SBA pentru startup-uri

Începând cu 27 faurar 2024, biban american 3,4 miliarde USD în împrumuturi SBA 7(a) au fost acordate unor noi afaceri cine au mai puțin de doi ani în anul fiscal 2024. Aceste date din raportul săptămânal SBA arată că biban american 1,9 miliarde de dolari din acești dolari au fost îndreptați către startup-uri, inclusiv startup-uri cine nu și-au pus încă afacerea în funcțiune.

Creditori online

Deoarece startup-urile și întreprinderile smeri pot a poseda dificultăți în a-și a asiguripsi împrumuturile bancare tradiționale, diverși creditori online au amplificat. Mulți sunt specializați în lucrul cu startup-uri și întreprinderile smeri oferă împrumuturi cu cerințe de eligibilitate relaxate și timpi mai rapidi de acceptare și finanțare.

Incheiere

Cele mai bune împrumuturi pentru afaceri pentru startup sunt o opțiune pentru obținerea de lichid în acont pentru a vă a se asterne în funcțiune afacerea. Ele pot a inlesni, de invar, la construirea de credite, ceea ce pesemne carmui la împrumuturi mai accesibile pe calatorie. Dar asigurați-vă că luați în considerare toate opțiunile înainte de a administra, deoarece există riscuri de luat în considerare, inclusiv rate și taxe ridicate.

Întrebări frecvente

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe