Thursday, May 23, 2024

Avantajele și dezavantajele împrumuturilor pentru achiziție de afaceri

Acțiune

Recomandări acordor

 • Un împrumut pentru achiziție de afaceri este utilizat pentru a cumpăra o negot, inclusiv proprietatea intelectuală, bunurile imobiliare, inventarul și angajații acesteia.

 • Un împrumut pentru achiziție de afaceri vă ajută să cumpărați o negot fără a cantari cerinta de totalitate totală de achiziție la îndemână

 • Achiziția de afaceri posibil cantari timpi de acceptare rapidi și cerințe flexibile de garanție, dar deseori sunt greu de autorizat și pot pofti cu rate ale dobânzii ridicate

Dacă te-ai categoric să faci pasul și să cumperi o negot, va a fi să analizezi cum poți finanța achiziția afacerii. Puteți strânge finanțare pentru negot prin investitori, campanii de crowdfunding sau firme de sermaia de primejdie – sau puteți a hotari finanțarea prin datorii printr-un împrumut pentru achiziție de afaceri.

Împrumuturile pentru achiziție de afaceri vă permit să cumpărați afacerea fără a cantari cerinta de toate fondurile în acont, să vindeți capitaluri proprii sau să acordați comisioane proprietarului premergator. Dar este eventual să fii nevoit să completezi documente suplimentare și să găsești creditorul mijlociu pentru a-ți finanța achiziția. Înainte de a a iscali un intelegere de împrumut pentru achiziție de afaceri, este memorabil să cântăriți argumentele pro și prep.

Ce este un împrumut pentru achiziție de afaceri?

Un împrumut pentru achiziție de afaceri este fiecare împrumut pentru afaceri a scadea utilizate pentru a achiziționa o negot mică sau pentru a finanța o franciză. Împrumutul este utilizat pentru a cumpăra afacerea, inclusiv proprietatea intelectuală și inventarul, și pentru a plăti alte cheltuieli, cum ar fi salariul angajaților. Cele mai bune împrumuturi pentru achiziții de afaceri vor darui condiții de restituire și rate ale dobânzii favorabile și vor finanța întreaga achiziție de afaceri.

Afacerea posibil obține sau nu castig în momentul achiziției. În ambele cazuri, creditorul posibil a vrea să vadă un schema de afaceri pentru a înțelege cum veți obține sau crește profiturile afacerii.

Comparați avantajele și dezavantajele împrumuturilor pentru achiziții de afaceri

Pro

 • Descreste capitalul util pentru a cumpăra o negot
 • Rodul-pamantului de răspuns potențial iute
 • Cerințe flexibile de garanție
 • Finanțare pe cuvant alungit pentru reducerea costurilor
Cerc roșu cu un X înăuntru

Spre

 • Povarnic de autorizat
 • Pasamite a pretinde un acont
 • Dobânzi potențial ridicate
 • Pasamite a pretinde documente suplimentare

Avantajele împrumuturilor pentru achiziții de afaceri

Obținerea unui împrumut pentru achiziția unei întreprinderi a scadea vine cu mai multe beneficii:

Descreste capitalul util pentru a cumpăra o negot

Principala atracție pentru obținerea unui împrumut pentru achiziție de afaceri este capacitatea de a cumpăra o negot fără a cantari cerinta de tot capitalul în acont. În in-locuire, puteți a intrebuinta profiturile afacerii pentru a realiza plățile împrumutului. De intocmai, aveți avantajul de a păstra o puhoi pasaj din capitalul pe cine îl aveți, pe cine îl puteți aplica pentru a reinvesti în negot sau pentru a a dura economii de urgență în afaceri.

Rodul-pamantului de răspuns potențial iute

Termenul de acceptare apartine de creditorul pe cine îl alegeți, dar mulți creditori online vă pot a incuviinta iute împrumutul pentru afaceri, cum ar fi 48 de ore sau mai puțin. Aveți o șansă mai puhoi de a fi admis iute dacă aveți toată documentația pregătită și finanțele solide de afaceri pentru a a demonstra că puteți a restitui împrumutul.

Cerințe flexibile de garanție

Este eventual să puteți darui active comerciale pentru a a asigura împrumutul, cum ar fi echipamente, bunuri imobiliare și, în unele cazuri, insusire intelectuală. Oferirea de garanții vă posibil a protegui să obțineți aprobarea pentru un împrumut de achiziție pentru o negot și vă posibil a taxa pentru dobânzi mai a scadea.

Dar nu toate împrumuturile pentru achiziții de afaceri necesită garanții. Este eventual să aveți flexibilitatea de a a hotari un împrumut negarantat în locul unui împrumut desigur, protejându-vă activele companiei de a fi confiscate dacă nu puteți a realiza plăți.

Finanțare pe cuvant alungit pentru reducerea costurilor

Când finanțați un împrumut pentru achiziție de afaceri, puteți a hotari să finanțați cu un cuvant alungit de restituire. Împrumuturile de afaceri pe cuvant alungit oferă termene de la trei până la 10 ani sau mai departe, ajutând la scăderea plăților lunare și la gestionarea cu audienta a împrumutului de afaceri. Multe împrumuturi de achiziție au sume ingamfa de împrumut, așa că posibil a protegui la repartizarea sumei pe cuvant alungit.

Dezavantajele împrumuturilor pentru achiziție de afaceri

În scopot ce un împrumut pentru achiziție vă posibil a protegui să cumpărați o negot fără a cantari cerinta de tot capitalul liber, există dezavantaje la cest tip de împrumut. Acestea includ:

Povarnic de autorizat

Majoritatea împrumuturilor pentru afaceri doresc să vadă un istoriograf puternic al creditelor și venituri ample, cine să arate că aveți capacitatea de a a restitui împrumutul. Va a fi să îndepliniți criteriile creditorului pentru a vă a taxa pentru împrumut. Aceste criterii includ deseori un istoriograf de cinste particularnic de 600 până la 670, cel puțin un an sau mai departe în afaceri și venituri anuale între 100.000 și 250.000 $.

Deoarece în actu-alitate nu veți a obladui afacerea decât după achiziție, va a fi să găsiți un imprumutator cine să accepte finanțare pentru o achiziție. De intocmai, va a fi să accepte situația financiară actuală a afacerii. Dacă afacerea nu realizează castig, posibil fi util să căutați un împrumut pentru afaceri pentru demaraj, cine se adresează companiilor aflate în stadiile inițiale de creștere.

Pasamite a pretinde un acont

Cele mai multe împrumuturi de afaceri necesită indestulator sermaia pentru remunerare în acont a împrumutului, deseori 10% până la 20% din totalitate împrumutului. Având un acont incalculabil vă posibil a protegui să obțineți aprobarea pentru împrumut.

Din motiv sumelor ingamfa ale împrumuturilor pentru împrumuturile de achiziție, este puțin posibil să obțineți un împrumut de afaceri fără un acont. Ar a fi să vă așteptați să aveți cerinta de niște sermaia la îndemână, dar este eventual să găsiți un imprumutator cine aprobă împrumuturi de afaceri fără bani, mai rafinat dacă aveți garanții.

Dobânzi potențial ridicate

Unele achiziții de afaceri sunt în esență startup-uri fără un istoriograf banesc adeverit. Din cest argument, așteptați-vă la rate ale dobânzii mai ingamfa decât dacă ați obține un împrumut de afaceri pentru un alt tinta. Ratele medii ale dobânzii la împrumuturile de afaceri variază între 6% și 45%, ratele mai ingamfa fiind acordate companiilor cine sunt considerate cu primejdie mai puhoi pentru creditori.

Dar s-ar a se cuveni să evitați dobânzile ingamfa dacă afacerea funcționează de câțiva ani și este inca profitabilă.

Pasamite a pretinde documente suplimentare

Împrumuturile pentru achiziție de afaceri vor a pretinde o puhoi pasaj din aceeași documentație ca și alte împrumuturi de afaceri. Acestea includ situațiile financiare ale afacerii și declarațiile fiscale, un bilanț cine arată activele și pasivele și istoricul de cinste particularnic al potențialului conducator.

Dar din motiv achiziției, împrumutătorul posibil cantari cerinta să vadă și o declarație cine arată termenii achiziției, documentele de formare a afacerii și un schema de afaceri. Deoarece achizițiile pot fi complexe, este eventual să aveți cerinta de asistență juridică pentru redactarea termenilor de achiziție.

Tipuri de împrumuturi pentru achiziție de afaceri

Puteți aplica semen fiecare tip de împrumut pentru un împrumut pentru achiziția unei întreprinderi a scadea. Împrumuturile la cuvant pot fi cel mai obisnuit tip de împrumut, oferind opțiuni flexibile pentru termene continua de restituire și sume ingamfa ale împrumutului, dar există mai multe tipuri de împrumuturi de afaceri cine pot fi utilizate pentru achiziții:

Tipul de împrumut pentru achiziție de afaceri Prezentare
împrumut SBA 7(a). Un împrumut susținut de stapanire, conceput pentru a a protegui companiile cine nu se califică pentru împrumuturi convenționale pentru afaceri, oferind dobânzi scăzute și termene continua.
Credite pe cuvant alungit Un împrumut pe cuvant cu termene de restituire de obisnuinta între trei și 10 ani
Împrumut de afaceri desigur Un împrumut de afaceri susținut de active comerciale pe cine împrumutătorul le posibil a cheltui în cazul în cine împrumutul nu este în mod neîndeplinit. Cest împrumut incanta de obisnuinta la rate mai a scadea ale dobânzii și la condiții mai favorabile.
Credite pe cuvant Un împrumut de afaceri cu perioade specifice de restituire cine variază de la șase luni la 10 ani.
Credite alternative de afaceri Împrumuturile alternative de afaceri pot contine împrumuturi de afaceri neperformante sau finanțări alternative, cum ar fi finanțarea pe factură, finanțarea stocurilor și împrumuturile chinga.

Cerințe de împrumut pentru achiziția de afaceri

Pentru a obține un împrumut pentru achiziție de afaceri, va a fi să înțelegeți valoarea afacerii și să afișați detaliile vânzării. De intocmai, va a fi să îndepliniți cerințele creditorului rafinat, inclusiv documentația și venitul anual. Iată pașii pentru obținerea unui împrumut pentru achiziție de afaceri:

  1. Obțineți o epistolie de intenție semnată. Scrisoarea de intenție semnată este declarația cine arată termenii achiziției dintre ambele părți. Creditorul va a vrea să vadă termenii acordului pentru a înțelege cum va a veni achiziția și costurile acesteia.
  2. Comparați creditorii cine vor finanța totalitate achiziției afacerii. Veți a vrea să comparați creditorii cine pot finanța întreaga sumă de cine aveți cerinta pentru a cumpăra afacerea. De mostra, unii creditori opresc sumele de împrumut la 500.000 USD, în scopot ce achiziția dvs. de afaceri vă posibil a veni mai departe. De intocmai, veți a vrea să comparați cerințele, cum ar fi venitul anual și timpul în afaceri, termenii de restituire și ratele dobânzii. Asigurați-vă că calculați plățile lunare ale împrumutului de afaceri pentru a vă a incredinta că puteți gestiona împrumutul.
  3. Adunați documentația de împrumut pentru afaceri. Pentru a inchina pentru împrumutul pentru achiziție de afaceri, este eventual să aveți cerinta de această listă de documente la îndemână:

   • Misiva de intenție semnată
   • Extrase bancare de afaceri
   • Declarații fiscale pentru afaceri
   • Bilanț
   • Evaluarea de targoviste a afacerilor
   • Evaluări ale activelor comerciale, cum ar fi echipamentele
   • Istoricul particularnic de cinste și extrasele bancare
   • Intins de afaceri
  4. Aplicați pentru împrumuturi pentru achiziție de afaceri. Puteți inchina pentru o diversitate de împrumuturi pentru întreprinderi a scadea, comparând ofertele de cinste pentru a a hotari forma cea mai favorabilă. Unii creditori vă vor a cuteza să vă precalificați pentru a a se uita pentru ce vă calificați fără a cantari o cercare serioasă a creditului dvs.

  Incheiere

  Un împrumut pentru achiziție de afaceri este necesar pentru a vă a protegui să obțineți capitalul util pentru a cumpăra o negot sau o franciză. De intocmai, puteți căuta creditori cine vor darui sume ingamfa de împrumut, termene continua de restituire și cerințe flexibile de garanție.

  Dar, deoarece împrumuturile de achiziție sunt deseori folosite pentru afaceri înființate, este eventual să aveți cerinta de un acont cuprinzator și de un istoriograf banesc puternic pentru a fi admis pentru împrumut. Creditorii doresc în cele din urmă să înțeleagă termenii achiziției și să fie asigurați că împrumutatul posibil a restitui împrumutul din veniturile afacerii.

  Întrebări frecvente

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe