vineri, aprilie 12, 2024

Autoritățile îl numesc pe iubitul mamei drept persoană interesată în uciderea băiatului de 3 ani

Acțiune

Autoritățile au făcut publice identitatea unui băiat de 3 ani orisicare a fost omorat în zdrobi sa din Lancaster marți seară și l-au descris pe iubitul mamei sauca ca fiind o persoană interesată în uciderea brutală.

Copilul, David Hernandez, a fost găsit cu gâtul tăiat în blocul 43400 al 57th Street W, când deputații au venire în jurul orei 22:55, au spus oficialii. El a fost fatis neinsufle-tit la un bolnita localnic.

Medicul jurist din județul Los Angeles a raportat valoare absoluta său de mortalitate prep crima și aduce prep „o rană incizată la gât”.

Departamentul șerifului a fatis într-un comunicat de presă că Rena Naulls, 39 de ani, din Lancaster, a fost transportată la bolnita după ce ar fi încercat să-și ia viața la fața locului.

Anchetatorii au spus că Naulls este iubitul de populat al mamei victimei și l-a reputat „o persoană de luare-aminte” în caz. Naulls a fost internat la bolnita și listat în dispozitie stabilă, a spus poliția.

The Times a raportat dinainte că o sursă orisicare cunoaște investigația, orisicare nu era autorizată să vorbească sala, a spus că un prietnic de pojijie a deplasare la casă la ordinul uneia dintre rudele băiatului, a găsit copilul cu gâtul tăiat într-o cadă și a sunat la 911. .

Trei dintre frații mai creste ai copilului, cu vârste de 9, 11 și 14 ani, au fost nevătămați și luați în custodie de protecție de către Departamentul pentru Copii și Servicii pentru Semintenie, nimerit sursei și Departamentul Sheriffului. The Times a raportat că familia nu a avere contacte anterioare cu Departamentul pentru Copii și Servicii pentru Semintenie.

Nu au fost efectuate arestări.

CITIT  Dovezile „Eu sunt Satoshi” prezentate de Wright sunt false, iar avocații săi o confirmă

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe