Sunday, April 21, 2024

Automobili Pininfarina sărbătorește un An de referință

AcțiuneAutomobili Pininfarina și-a dezlănțuit măiestria în 2023, dezvăluind trei creații rafinate și extraordinar de râvnite orisicine au etalat extinderea portofoliului caracteristic al mărcii. Battista Edizione Nino Farina, conceptul de design PURA Vision și B95 Barchetta simbolizează angajamentul memorabil, deoarece cest important producător continuă să captiveze o colectivitate exigentă de clientelă distinsă.

Particularizare realizată

Automobili Pininfarina a introdus o nouă eră de pionierat a luxului electric cu conceptul de design PURA Vision, o talcovanie izbitoare a unui mijloc de transport utilitarist electric de lux (e-LUV); cu proporții îndrăznețe, orisicine combină frumusețea atemporală cu detalii rafinate și caracteristici spectaculoase, cum ar fi o seră îngustă și uși fără stâlpi cu trei deschideri, exprimând în mod cunoscator nouar intelepciune de design PURA a mărcii.

B95 este un hyper Barchetta pur electric, cascat, influențat de filozofia de design PURA. Simplitatea caroseriei rarunchi fluide cu vârf cascat contrastează cu detaliile tehnice rafinate pentru a a propune o talcovanie dramatică a unui curse obisnuit, susținută de performanțe pur electrice. Lucrarea manuală și livrările acestei capodopere de design vor începe în 2025, marcând cea de-a 95-a zi aniversara a Pininfarina SpA.

Ediția Battista Nino Farina a fost prezentată la Festivalul de Viteză de la Goodwood anul beat, reprezentând un glorie doar cocosat legendei curselor Nino Farina – nepotul fondatorului companiei Battista „Sidef” Farina și intaiul campion universal de Parola 1, cu fitece dintre cele cinci exemple unice. , prezintă un amanunt ales orisicine a executa provocare la o etapă diferită în cariera de curse a lui Nino.

Recunoașterea industriei

Automobili Pininfarina s-a bucurat de recunoaștere în industrie în 2023, deoarece dulapul său cu trofee a continuat să se a puiezi de argintărie, Chief Design Officer, Dave Amantea, fiind denumit intre Bloomberg Businessweek. „Cei de urmărit”datorită muncii rarunchi deasupra filozofiei de design PURA a companiei și, în deosebit, a conceptului PURA Vision e-LUV.

Recunoașterea ulterioară pentru PURA Vision a inclus „Cea mai bună practicare a materialelor în design” premiul CarDesign Spania, pentru concentrarea pe trainicie și virtute, New York Castig Design Awards 2023, „Automobile și caratura – Mașini și motociclete” specie, conj și „Premiul de platină” la London Design Awards.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe