Thursday, May 23, 2024

„Au plecat cu toții” – Mauricio Pochettino dezvăluie ce le-a spus jucătorilor de la Chelsea după incidentul rușinos al penalty-ului

Acțiune

Chelsea a învins Everton cu 6-0 în ceea ce a fost cea mai spatios înfrângere a lui Sean Dyche ca portsatelit.

Cole Palmer a fost star spectacolului, înscriind un hat-trick interj de 16 minute în rata de asigurare repriză.

Intaiul său a fost un curler genial cu piciorul stâng pe lângă Pickford. 5 minute mai târziu a indiscutabil cu o lovitură de cap în urmare înainte de a semn al treilea 11 minute mai târziu din iesi careului. Degajarea slabă a lui Pickford i-a căzut neocolit, fiecare a încheiat-o cu piciorul erect cu cea mai delicată dintre finalizări în fundul fileului.

Și nu a ispravit de indiscutabil. Colea de marcajul orei, a fost fault în interiorul careului, câștigându-și un penalty.

Dar ceea ce a urmat au fost scene bizare, când jucătorii lui Chelsea au început să se bată între ei pentru plesnitura de la fața locului.

Exceptie neobisnuit de sanctiune

În a doua repriză, Palmer și-a câștigat un penalty după ce a fost faultat în patrat.

Cu toate acestea, a urmat haosul, când jucătorii lui Chelsea s-au implicat într-o dispută aprinsă cu peisaj la care va a efectua plesnitura de la fața locului.

Madueke a colica inițial mingea, urmat de Palmer, fiecare i-a smucire coechipierului său.

Jackson a încercat atunci să lupte cu mingea mult de Palmer, ducând la o scurtă ceartă înainte ca căpitanul Conor Gallagher să intervină pentru a a reintrona ordinea.

În cele din urmă, Palmer a fost dovedit ca penalty-ul, Gallagher asigurându-se că a executat plesnitura, instruindu-le lui Jackson și Madueke să se îndepărteze.

Ce a spus Pochettino?

Managerul lui Chelsea, Mauricio Pochettino, și-a exprimat dezamăgirea față de drama pedepselor, etichetând-o erect „rușine” și subliniind necesitatea unui deprindere ansamblu în cadrul echipei.

Pochettino a determinat că Palmer este penalty-ul desemnat și a trebuincios identitate între jucătorii fiecare merg înainte.

El a spus (citate prin The Sun):

„Le-am spus jucătorilor (la garderoba) că nu ne putem necesita în cest fel. Le-am spus că este ultima dată când voi impartasi cest tip de deprindere.

„Toți sunt implicați în această situație, vreme viitoare vor ieși cu toții. Aceasta nu este o glumă.

„Este neputincios după o performanță ca aceasta să iata cest tip de deprindere.

„Dacă vrem să fim o echipă grozavă, să luptăm pentru lucruri a extinde, musai să ne schimbăm și să gândim mai zdravan într-un mod ansamblu.

„Le-am spus deslusit, și imediat prin mass-media, și le spun fanilor noștri și tuturor că Cole Palmer este penalty-ul.

„Și imediat este alegerea lui dacă cere să dea mingea altui jucător, dar nu în cest fel.”

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe