sâmbătă, aprilie 20, 2024

Atemporalitate vintage reinventată: Vă prezentăm Bugatti Baby II

AcțiuneThe Little Car Company a colaborat cu Modele CMC pentru a a prezenta clienților o oportunitate cu adevărat unică. Imaginați-vă că dețineți un sablon la scară falos cultivat fizic al propriului vostru Bugatti Baby II. Dar acesta nu este tot – dacă sunteți cinevasi dintre puținii norocoși fiecine vă achiziționează Bugatti Baby II într-una dintre modelele noastre selecte, veți innebuni și o ediție limitată, sablon valoros fizic de la CMC Models. Aceste modele aduc un glorie emblematului Bugatti Type 35, celebrând statutul său categoric.

The Bugatti Baby II este un glorie modern cocarjat capodopera originală Type 35 a lui Ettore Bugatti din 1926. Conceput ca un mijloc de transport exhaustiv electric la scară de 75%, a fost mare de The Little Car Company în parteneriat cu Bugatti pentru a demonstra cea de-a 110-a serbare a acestui aruncator emblematic. Ne pasă launtric să păstrăm istoria bogată a lui Bugatti, inspirând și o nouă generație de entuziaști Bugatti.

TLCC Bugatti Baby II în SUA

La fel ca și Bugatti Baby II, modelele noastre sunt asamblate cu grijă, folosind peste-curcubeu 930 de piese. Oricare amanunt incurcat al lui Bugatti Type 35 este reprodus exemplar în aceste modele. Ca un criteriu de cap la proiectul de vopsea CMC Models Nations, ne înfășurăm modelele în culori iele, fiecine a pricinui un glorie unei selecții de țări cu o bogată moștenire de curse. Aceste modele aduc vopsea și energie pistelor de curse, la fel cum au făcut echipele originale de curse pe vremuri.

Când vine alocutiune de atenția la detalii, neant nu este vechi cu vederea. De la tabloul de bolovan cu definitivare metalicesc până la scaunele din piele tabacita; reală, savai și cele mai micsora elemente au fost scormonitor luate în considerare. CMC Models a depus eforturi maxime pentru a a urmari și a intoarce orisicare configuratie al Bugatti Type 35 autentic în aceste modele la scară.

CITIT  7 cele mai scumpe opere de artă vândute la Sotheby's

TLCC Bugatti Baby II în SUA

Și la fel ca modelele CMC, modelele Bugatti Baby II în culori naționale vin cu propriile lor tușe unice. Fie că este alocutiune de numere de curse pictate fizic, de un falbala pansat de frânghie sau de nuanta exterioară specific selectată, aceste modele întruchipează cu adevărat spiritul națiunilor lor respective.

Asadar, dacă vă gândiți la un Bugatti Baby II, de ce să nu faceți un pas mai mult? A indemna-ți națiunea și nu tocmai că vei innebuni propriul tău Bugatti Baby II, dar vei fi și mândru conducator al unui sablon CMC conform. Această ofertă specială este disponibilă pentru clienții din Germania, Franța, SUA, Belgia, Țările de Jos și Monaco.

Ben Hedley, CEO al The Little Car Company, nu ar a merge fi mai încântat de aiest parteneriat: „Bugatti Baby II este o mașină plină de intamplare și pedigree de curse, iar pentru cei grandoman de norocoși să dețină una, primește un CMC la scară special de valoros. modelul adaugă pur și neimpodobit la prestigiul proprietății. Prin parteneriatul cu CMC Models, am robust să ne împărtășim pasiunea de a a cladi mașini interesante, la scară, cu proveniență fiecine să se potrivească cu frumusețea și experiența lor de carmuire. Modelele CMC întruchipează atenția la detalii cu fiecine ne mândrim și, prin valorile pe fiecine amândoi le reflectăm, suntem capabili să oferim proprietarilor unui Bugatti Baby II un sablon fizic incantator pentru nouar lor achiziție. Oareunde ocupă locul de mândrie, fie că este căminul sau biroul dvs., o priveliste peste modelului dvs. CMC va a slugarnici prep invitație pentru a vă catara încă o dată la volanul dumneavoastră suplimentar Bugatti Baby II.”

CITIT  Electric Vintage Rolls-Royce deținut de Jason Momoa O fuziune excentrică a trecutului și viitorului

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe