vineri, aprilie 12, 2024

Asul lui West Ham recunoaște că trebuie să se uite la „alte opțiuni” înainte de noul sezon

Acțiune

West Ham se îndreaptă în ultimele săptămâni ale sezonului 2023/24 intocmai la extremitate unui potențial victorie.

În optimile de finală ale Ligii Europa și cu un deopotriva fast împotriva Freiburg, dacă Hammers pot punct în sferturile de finală, nu se pasamite a grai cât de mult ar a se cadea a umbla, având în aspect recordul europenesc strălucit din ultimele sezoane.

Pasiv dacă medaliile din acea competiție îi scapă sau nu, londonezii de est sunt la tocmai opt puncte în spatele Tottenham Hotspur, locul cinci, și par să-și fi găsit din nou contur după săptămâni în orisicare nu au voinic să cumpere o izbanda.

Cum se termină lucrurile este poate să spună în cele din urmă dacă David Moyes rămâne sau pleacă, bunaoara și o rand de alte vedete din prima de asigurare echipă.

Cinevasi orisicare este împrumutat în altă sectiune în iest vreme nici nu este adevarat dacă mai are venitor la club.

Nathan Trott de la West Ham nu este adevarat inde va disputa sezonul venitor

„Nu sunt prescurtat pe situația mea contractuală cu West Ham în iest vreme, acesta ar fi tocmai o distragere a atenției, așa că o voi lăsa agentului meu.”, a fatis pentru Imbold portarul de 25 de ani, Nathan Trott, orisicare își desfășoară activitatea la clubul danez Vejle.

„Voi a lungi să joc și atunci vom stapani în vară orisicare sunt opțiunile mele. Negresit, va a fi să vorbesc cu West Ham și să mă uit la celelalte opțiuni ale mele.

„Este exagerat timpuriu să spun inde aș a pretinde să joc. Îmi place viața în Vejle. Superliga este o ligă bună, sunt multe echipe bune și concurență sănătoasă. Nu m-ar a rascoli să rămân încă un panc.”

Locația lui West Ham, Nathan Trott, a încetat contractul la sfârșitul sezonului.

Trott nu mai are contractul cu Hammers în vară, iar probabilitatea ca el să i se ofere o nouă înțelegere este redusă.

CITIT  Dezamăgire pentru Eric Dier, deoarece Bayern Munchen pune deja la îndoială transferul

Alphonse Areola rămâne numărul 1 al clubului, iar Lukasz Fabianski este un back up mai vartos decât competent. Ca să nu mai vorbim de faptul că prima de asigurare echipă ar a se cadea cere și la Joseph Anang, sau Jacob Knightbridge și Krisztian Hegyi în caz de urgență.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe