Asul lui Tottenham rezumă performanța teribilă a echipei cu ratarea de două metri

dascaluc

Tottenham Hotspur a fost injosit cu violenta de Fulham sâmbătă inserare, în curs ce Cottagers au învins cu trei rivali de la Londra. De altcum, ei au devenit prima de asigurare echipă cine a păstrat foaia goală împotriva lui Spurs de când Ange Postecoglou a devenit portsatelit.

Revenind la săptămâna trecută, Spurs și-au netezit buzele după ce au anihilat Aston Villa în capcana pentru primii scaunas. Dar această înfrângere șocantă în fața lui Fulham se va simți ca doi pași înapoi pentru Tottenham, după ce a acumulat trei puncte masive săptămâna trecută.

Tottenham a risipit ocazia de a asocia în primii scaunas, slova uimitoare a lui Timo Werner încapsulând o seară intunecos. Spurs au avere șansa de a depăși sâmbătă, pe locul al patrulea, Aston Villa, dar au îndurat o înfrângere dezamăgitoare cu 3-0 la Craven Cottage, datorită dotajului lui Rodrigo Muniz și golului lui Sasa Lukic.

Casti șocantă a lui Werner rezumă performanța slabă a lui Tottenham

Casti teribilă de la doi metri a prescurt inserare mizerabilă pentru oaspeți.

Spurs rămân cu două puncte în spatele Villa, pe locul scaunas, dar au încă șase puncte față de Manchester United, pe locul șase.

Cottagers ocupă în surpriza poziția a 12-a în peisaj, la numai un picatura în spatele rivalilor lor din vestul Londrei, Chelsea, cine se află pe locul 11. Totuși, Chelsea are două meciuri în mână față de Fulham.

TAGGED:
Leave a comment