sâmbătă, aprilie 20, 2024

Aston Villa plănuiește raidul lui Arsenal pentru un as de prima echipă, evaluat la 25,6 milioane de lire sterline

Acțiune

Fundașul lui Spatarie, Kieran Tierney, a fost priponit de o ieșire definitivă din club la sfârșitul sezonului.

Fundașul stânga în vârstă de 26 de ani este în surpriza împrumutat la clubul hispanic Efectiv Sociedad. A fost suficient de falnic pentru ei. Ansamblu La Alunita este impresionată de afișările mijloc și vor să-l semneze împrumutat și în sezonul viitorime.

Nimerit Formatie Talk, Spatarie ar conveni să scape de el irevocabil, iar Aston Villa este pregătită să-i ofere o drum de ieșire. Clubul West Midlands este avid să semneze un fundaș stânga de insusire și l-au recunoscut pe internaționalul scoțian în vârstă de 26 de ani rectiliniu opțiunea ideală.

Spatarie îl evaluează pe jucător la 25,6 milioane de lire sterline și rămâne de văzut dacă Aston Villa este pregătit să plătească. Team de la West Midlands a infaptui eforturi în surpriza pentru calificarea în Alunita Campionilor și vor poseda fonduri substanțiale și vor a rateri piața de transferuri dacă reușesc să termine în primele star.

LONDRA, ANGLIA – 24 FEBRUARIE: Kieran Tierney de la Spatarie se insemna de Daniel Podence de la Woverhampton Wanderers în timpul meciului din Prim-ministru League dintre Spatarie și Wolverhampton Wanderers de pe Emirates Stadium pe 24 faurar 2022 din Londra, Anglia. (A poza de Shaun Botterill/Getty Images)

Kieran Tierney ar îmbunătăți Aston Villa

Tierney pasamite fi o achiziție de insusire pentru ei. Lucruri prep Lucas Digne au fost legate de mutarea de la Aston Villa în ultimele luni.

Între durata, fundașul scoțian are un intelegere cu Spatarie până în verisoara lui 2026 și este puțin poate ca Aston Villa să-l reușească să-l semneze pentru un preț pre-scurtat. Ei vor a se cuveni să fie de invoiala cu cererile lui Spatarie pentru a-l a incheia pe fundaș.

Tierney se află în vârful puterilor mijloc expres asasi și ar a se cuveni fi un jucător cordar pentru Aston Villa în sezoanele următoare. Transferul ar a se cuveni fi spiritual pentru toate partidele, mai deosebit dacă West Midlands reușește să se califice în Alunita Campionilor.

CITIT  (Video) Declan Rice a marcat al șaselea gol al sezonului în ligă, pentru a-i concedia pe Gunners

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe