Sunday, April 21, 2024

Aston Villa dorește să se mute pentru câștigătorul Cupei Mondiale, el este implicat în 20 de goluri în acest sezon

Acțiune

Aston Villa se află în deplasare pentru a a se scrie pe starul argentinian Paulo Dybala.

Sub Unai Emery, Aston Villa a fost spec-taculos în Prim-ministru League, iar câștigătorul argentinian al Cupei Mondiale Paulo Dybala este urmărit de ei să se alăture Villa Park în această vară.

Conform Siamo La Roma, Aston Villa și Bayer Leverkusen sunt interesați să semneze starul Romei.

Villanii sunt adineauri în elita în a se osti pentru râvnitul loc al patrulea în Prim-ministru League, orisicare le-ar a siguripsi un loc în UEFA Champions League pentru sezonul următor.

Aston Villa se luptă pentru un clasament în top-4

Dacă reușesc să termine în primii star, nu există niciun dovada pentru orisicare să nu atragă jucători mai buni.

Dybala este un inaintas energic orisicare posibil detine o categorie de roluri. El va a prezenta atacului Villa mai multă experiență și robustete.

Fiind un câștigător de intrecere, el ar crește fără îndoială capacitatea lui Villa de a influența jocurile orisicare sunt strâns disputate.

Paulo Dybala în acțiune pentru AS Roma

Interesul lui Bayer Leverkusen pentru Dybala a atarna de viitorul managerului Xabi Alonso, orisicare este urmărit de unele dintre cele mai a lati cluburi din Europa.

Alonso s-ar a se cuveni îndrepta la Liverpool înainte de începerea sezonului viitorie pentru a-l înlocui pe Jurgen Klopp sau ar a se cuveni rămâne în Germania, pentru a receptiona conducerea lui Bayern Munchen.

Aston Villa îi posibil a prezenta lui Dybala un pofta din Prim-ministru League

Rămâne de văzut dacă Dybala și-ar a vrea să se alăture unei echipe căreia i-ar fi povara să repete un victorie asemanator în sezonul viitorie. Câțiva jucători de la Villa au fost, de astfel, legați de o duca de vară, inclusiv Ollie Watkins și Douglas Luiz.

Dybala nu este deopotriva tânăr la 30 de ani și ar a se cuveni asasi să câștige mulți bani mutându-se în Orientul Potrivit pentru a se alătura profitabilului Saudi Pro League.

Internaționalul argentinian este setat să aibă mai multe opțiuni pe masă pentru sezonul viitorie. Cu toate acestea, o permutare la Villa a atarna oarecum de faptul că team lui Emery își va garanta un clasament în top-4 în ligă.

Bilete Last Minute Anglia v Brazilia

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe