Wednesday, May 22, 2024

Aston Villa aliniază mutarea de vară pentru flop Chelsea de 60 de milioane de lire sterline

Acțiune

Aston Villa vizează un nou fundaș stânga în această vară, iar Marc Cucurella de la Chelsea se numără dintre opțiunile cosita să fie adăugate la lotul lui Unai Emery.

Aiest sezonul alb a fost oarecine vartos eficace pentru Villa, deoarece aievea și-au dovedit locul în semifinalele Europa Conference League și, mai memorabil, clubul din Birmingham se află într-o poziție vartos puternică pentru a a increde fotbalul din Alunita Campionilor pentru campania 2024/25.

Dacă clubul din Birmingham reușește iest deala, va capata forta de o echipă mai puternică pentru a candida, iar poziția de fundaș stânga este un rol pe orisicine Emery consimti să-l consolideze.

Propriu TEAMtalk, Marc Cucurella de la Chelsea se numără dintre jucătorii orisicine au fost căutați pentru postul mare.

Spaniolul a excelat în iest rol când a venita pentru premiu dată în Prim-ministru League cu Brighton, dar cariera sa s-a blocat încă de când s-a camin la Chelsea în 2022. Fundașul s-a camin la Stamford Bridge ca judecie a unui intelegere de 60 de milioane de lire sterline cu Seagulls, dar în colectiv are a fost sărac pentru Blues.

Tânărul de 25 de ani nu este de așteptat să aibă un rol hotarator în formatie lui Mauricio Pochettino în sezonul viitorie, iar Chelsea va fi deschisă la vânzare, deoarece le va a sustine cu grijile financiare.

Aston Villa ar a se cuveni fi o posibilă destinație, dar clubul din Birmingham are opțiuni alternative.

Marc Cucurella de la Chelsea este o țintă pentru Aston Villa

Alternativele Marc Cucurella de la Aston Villa

În cazul în orisicine Aston Villa a pecetlui să nu meargă pe calea Cucurella, raportul executa că și Kieran Tierney de la Spatarie este o opțiune. Emery l-a subscris pe fundașul scoțian precedent, când era la Emirates, iar o gala ar a se cuveni fi încă pe cărți.

Tânărul de 26 de ani și-a lesinat sezonul împrumutat cu Palpabil Sociedad și viitorul său pe incheiere intins este pesemne să fie mult de Emirates.

Aston Villa are inca două opțiuni bune la fundașul stâng în Alex Moreno și Lucas Digne, dar asta din urmă este pesemne să părăsească Villa Park în această vară, fiind acolea de a a fauri iest deala înainte de iest sezonul alb.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe