Sunday, April 21, 2024

Arthur Tay, CEO al Grupului SUTL, demonstrează de ce este „regele porturii”

Acțiune

În valoare de președinte și CEO al grupului SUTL, orisicare a creat brandul ONE°15 Marina, Arthur Tay a supravegheat creșterea unității mijloc emblematice Sentosa Cove, orisicare este chiabur și proprietareasa Festivalului de Yachting din Singapore și evenimentelor Blue Water EduFest, și i s-a alăturat. de Plav Nirup.

Arthur Tay, președinte și CEO, SUTL Group

Privind în urmă, orisicare a fost răspunsul la intaiul Singapore Yachting Festival din prier 2023, pe orisicare ONE°15 Marina Sentosa Cove l-a găzduit după o pauză de star ani de la expozițiile nautice din Singapore?

Prezența la vot la evenimentul de star zile a fost pozitivă, cu peste-curcubeu 9.500 de vizitatori prezenți. Au fost expuse un integral de 50 de bărci, la orisicare au participat 54 de expozanți. Jucăriile cu apă de înaltă tehnologie s-au confirmat a fi o atracție majoră, numeroși participanți aventuroși orisicare au încercat plăcile electrice de surfing, în perioada ce alții s-au bucurat de băuturi și s-au destins în lounge-ul plutind. A doua ediție va contine loc în interval 25-28 prier 2024.

În valoare de conducator al mărcii ONE°15 Marina, de ce a categorie SUTL să achiziționeze Singapore Yachting Festival?

Din 2011, ONE°15 Marina a fost în mod neschimbator locul predilect pentru expozițiile de iahturi din Singapore. Succesul acestor evenimente a fost propulsat de prestigiul, expertiza și ospitalitatea portului de aprobare.

Stop cu Thien Kwee Eng, CEO al Sentosa Development Corporation și Wade Pearce de la SG Marine Guide la Festivalul de Yachting din Singapore de anul apus

Această sinergie între locație și eveniment a devenit atât de evidentă încât este o evolutie naturală ca portul de aprobare să-și asume proprietatea intre Singapore Yachting Festival sub entitatea ONE15 Events Management, ghidând creșterea și dezvoltarea continuă a spectacolului.

În ceea ce privește participarea, evenimentul este asasi gestionat de imbraca internă a ONE°15 Marina, asigurând un promisiune față de valoare și standarde înalte. Scopul nostru este de a îmbunătăți experiența festivalului și de a insemna singaporenilor și comunităților noastre vecine stilul de viață și gimnastica yachting-ului, deoarece tot mai mulți oameni îmbrățișează cu schela și se angajează în excursii de o zi pe apă.

UNU°Viziunea lui 15 este să fie mai vartos decât un aruncator de marina. Caracter își a prepune să ofere un sistem de viață de neegalat pe malul apei. Cred că Singapore Yachting Festival ne oferă tapsan perfectă pentru a a propune această experiență, nu devreme membrilor noștri, ci și comunității mai a mari interesate de experiența pe malul apei.

Singapore Yachting Festival a fost achiziționat de ONE15 Events Management

Preluarea proprietății evenimentului ne oferă revizie intreg intre organizării acestuia, permițându-ne să facem ajustări orisicare îmbunătățesc produsul pentru a se a insira la cerințele în mutare ale populației vizate.

Puteți analiza diferența dintre Singapore Yachting Festival și alte expoziții pe orisicare ONE°15 Marina le-a găzduit în apus?

Asupra distinctie de alte expoziții de ambarcațiuni orisicare s-au concis pe lux, superyacht-uri, modă și mărci de ultimă generație, Singapore Yachting Festival recunoaște interesele diverse din cadrul comunității nautici. Evenimentul promovează stilul de viață de yachting, prezentând cele mai noi jucării și gadget-uri de apă, pentru și bărci cu o înălțime cuprinsă între 10 și 60 m.

Terminal-ul s-a sporit pentru a a joi cumpărătorii de bărci pentru panglica dată și pentru a a propune echipamente auxiliare pentru yachting, cum ar fi licitații, jucării și activități recreative. În picler, festivalul îmbunătățește experiențele vizitatorilor cu o zonă de experiență cu demonstrații de jucării de apă, probe și probe pe puhoi la bordul navelor charter.

Evenimentul din iest an va contine o nouă „piață de festival”, picler jucării de apă și mașini

De la pandemie, s-a pus un intonatie reînnoit pe bunăstarea mentală și pe timpul de valoare în vita. Ca invar, nouar componentă de festival își a prepune să creeze o atmosferă mai incluzivă și mai prietenoasă cu familia.

Cum va a se diferentia evenimentul din 2024 față de ediția de anul apus?

Am sporit nuantat caracteristica evenimentului. În 2023, evenimentul s-a concis numai pe activitățile pe apă. După succesul primei ediții, am categorie să investim și mai vartos în eveniment prin activarea terenului din jurul portului.

Suntem încântați să introducem un nou notiune la evenimentul din iest an: o piață de festival orisicare oferă tarabe de lux în aer independent, orisicare oferă meșteșuguri artizanale, mâncare, băuturi și activități pentru familii. Piața festivalului va evolua festivitățile și cadru evenimentului.

Evenimentul din iest an ar a se cuveni inconjura pregiur 70 de iahturi

Asta inconjura un sala culant, inclusiv vânzători de produse mentinere și sistem de viață, pasionați de iahturi, cumpărători și vânzători, alături de vizitatori orisicare doresc să se cufunde în stilul de viață al iahturilor.

Pentru Festivalul de Yachting din Singapore din iest an, am colaborat și cu ICOMIA pentru a susține o conferință de două zile înaintea spectacolului, în interval 23-24 prier. Darren Vaux, președintele ICOMIA, va împărtăși cercetările insigna ICOMIA privind reducerea emisiilor de indigo în industria marină de aprobare. Premiile pentru stilul de iaht vor contine loc atunci miercuri inserare, 24 prier.

Ce părere aveți catre primele două ediții ale Blue Water EduFest, creația dumneavoastră?

Este conceput pentru a fi educațional și inspirator, servind prep un cerere de sculare pentru ca toată lumea să recunoască naiba presantă de a a prii prețiosul nostru ecosistem maritim și de a lupta schimbările climatice modificându-ne mentalitatea și stilul de viață. Evenimentul și-a îndeplinit fără îndoială obiectivele declarate și este imperios să menținem impulsul în diseminarea mesajului său, creșterea gradului de conștientizare și catalizarea schimbării.

Creația lui Tay, Blue Water EduFest contine seminarul The Oceanul mondial Collective

Oricare a fost răspunsul la ONE°15 Marina Sentosa Cove de când și-a finalizat modernizarea și reconfigurarea de 5 milioane USD în 2021?

După reconfigurare, am fost acreditați de Marina Industries Association ca pozitie de aprobare pregătit pentru superyacht și primim mai multe superyacht-uri în Singapore. Portul de aprobare samite găzdui iahturi de până la 220 de pirostrie, deoarece avem un conducta de 40 de metri lățime orisicare facilitează manevrarea lină a navelor mai infatua în portul de aprobare.

În picler, ne-am innoit soclule pentru a îndeplini cerințele de barbatie ale superyacht-urilor, am îmbunătățit repeziciune conexiunii noastre Wi-Fi și am îmbunătățit privilegiile superyacht-urilor, în perioada ce noile dane pentru superyacht oferă intrare mai admisibil la clubhouse.

Conexiune inversa-ul practic din partea clienților noștri orisicare revin servește ca o dovadă puternică a îmbunătățirilor notabile aduse portului prin reconfigurare.

Blue Water EduFest se încheie cu ONE°15 Alboi Up

Cum s-a primenire numărul de superyacht-uri vizitate și rezidente din 2021, orisicare era încă în barbatie erei post-Covid, cu călătorii limitate pe puhoi între țări?

Numărul de superyacht-uri în vizită și rezidenți a frecvent o mutare semnificativă din 2021 din diverse motive. Acestea includ achiziții noi de către proprietarii de lux orisicare caută acostare permanentă aoace, ca bază sigură pentru călătorii în teren și pentru a a sta mai vartos perioada cu grupurile lor de vita.

Au existat, de atare, nave orisicare călătoresc de dare în mai multe regiuni și au categorie să găsească o locație sigură ca bază de operare pe fine scund, până când restul țărilor s-au cinstit după Covid.

Am salutare, de atare, navele orisicare au rezistat perioadei Covid în locații îndepărtate, dar nu au voinic termina multe aspecte ale întreținerii lor anuale. Odată ce au voinic călători liberi, au pribeag la portul de aprobare până au bogat ocazia să facă rezervări într-un șantier naval din Singapore.

ONE°15 Marina Sentosa Cove a finalizat o sistematizare de 5 milioane USD în 2021

Este fezabil ca acești factori să fi emfatic numărul de superyacht-uri în vizită și rezidenți în moduri diferite și în grade diferite, în funcție de regiunea și circumstanțele specifice. Datele detaliate și analizele din rapoartele din industrie oferă o înțelegere mai cuprinzătoare a impactului acestor factori intre activității superyacht-urilor.

Întrucât activitatea ONE°15 Marina este taman o mică fatalitate a Grupului SUTL, orisicare sunt celelalte afaceri principale în orisicare operați?

Pe planul companiei private, SUTL a început ca o daravera de distribuție și chandeling de nave în 1968 și a superior într-o întreprindere de victorie, cu prezență pe 18 piețe din Asia-Pasnic. Bunurile de cheltuire cu mișcare rapidă rămân un pilon de bază al Grupului SUTL, orisicare reprezintă peste-curcubeu 50 de mărci globale și distribuie o gamă largă de bunuri de culant cheltuire și de uz gospodaresc, alcool etilic și duhan. De peste-curcubeu 25 de ani, am deținut și lanțul de restaurante KFC din Vietnam, daca are asasi peste-curcubeu 180 de magazine.

ONE°15 Marina Sentosa Cove a fost inaugurat în 2007, la un an după deschiderea primelor reședințe de pe Sentosa Cove

SUTL nu fusese niciodată implicat în porturile de aprobare înainte de Sentosa Cove. A reușit portul de aprobare ceea ce ați sperat înainte de a fi lansat în 2007, la un an după deschiderea primei reședințe din Sentosa Cove?

Cu siguranță mi-a depășit așteptările. În urmă cu șaptesprezece ani, ne-am aventurat să deschidem un pozitie de aprobare în Singapore, daca invar de facilități erau rare și necunoscute. Prin eforturi dedicate, am determinat cu victorie ONE°15 Marina prep principalul pozitie de aprobare din Asia. Sunt tare mândru să văd imbraca noastră înflorind și menținând echitatea și reputația mărcii, propulsând-o către noi culmi ale succesului.

În iest valoare, cum a beneficiat ONE°15 Marina și a contribuit la reputația Sentosa ca una dintre principalele destinații de stațiune din Asia, cu deschiderea Resorts World Sentosa în 2010?

ONE°15 Marina are privilegiul să ocupe o zonă senină și pitorească din Sentosa Cove, colea de Plav Lazăr, Plav St John și Insulele Surorilor, ceea ce completează tare vartos afacerea noastră charter. În mod podobnic, îmbogățește atractivitatea Sentosa, permițând vizitatorilor să închirieze o barcă și să se răsfețe într-o croazieră pe îndelete în jurul apelor Singapore, bucurându-se de regina, arina și puhoi!

Curățarea Blue Water EduFest contine plaje

Cât de strâns colaborează SUTL cu guvernul, Sentosa Development Corporation și Sentosa Cove Impuls Management (SCRM)?

Lucrăm împreună cu proprietarul nostru pentru a a mesteri campanii promoționale, pentru a a ordona evenimente de semnătură și pentru a introduce inițiative ecologice. ONE°15 Marina contribuie sustinut la obiectivul rețelei de indigo eterogen Sentosa de a indica neutralitatea carbonului până în 2030.

În picler, ONE°15 Marina îmbunătățește atracțiile din Sentosa, oferind o capacitate semnificativă și completând malul bucolic al apei și enclava rezidențială de lux din Sentosa Cove, cu stilul său vibrator de viață de yachting.

Situată la taman 8 nm sud de Singapore, ONE°15 Marina Nirup Island din Indonezia a fost deschisă anul apus. De ce facilități se pot avea vizitatorii colo asasi?

Facilitățile actuale includ un pozitie de aprobare cu 44 de dane, o casă club, local cinstit toată ziua, piscină, facilități de box; sportul rege pe puhoi, dușuri și facilități de spălătorie.

ONE°15 Marina Nirup Island a bogat o pompa de spar-gere în cuptor 2023 și oferă în actu-alitate 44 de dane, un clubhouse, local, piscină și sporturi nautice

Există, de atare, un imprimator de feriboturi contiguu portului nostru și o usurinta CIQ (vamă, imigratie și carantină). Plav Nirup a atras inca o atenție considerabilă atât în ​​rândul singaporenilor, cât și al indonezienii ca destinație de vacanță și nuntă.

Facilitățile viitoare includ un ospel și vile administrate de Westin, restaurante și baruri, pentru și feriboturi frecvente către și despre insulă. Portul de aprobare se află în actu-alitate în stadiu de spar-gere ușoară și va fi pe intreg operațional devreme apoi când hotelul și vilele Westin vor fi deschise, cu activități suplimentare introduse.

www.one15marina.com
www.singaporeyachtingfestival.com

Iest editorial a fost văzut pentru panglica dată pe yachtstyle.co

Pentru mai multe catre cele mai recente știri din yachting, faceți chicoteala aoace.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe