sâmbătă, aprilie 20, 2024

Arsenal și Chelsea sunt gata să se arunce pentru 55 de milioane de lire sterline, starul Barcelonei, clubul din La Liga obligat să vândă

Acțiune

Problemele financiare ale Barcelonei sunt prezentabil documentate și clubul catalan ar a se cuveni fi forțat să vândă Raphinha în această vară pentru a-și ușura problemele, deoarece Armatura și Chelsea se pregătesc să se năpustească.

Starul brazilian s-a asezare în Spania de la Leeds United în 2022, ca pasaj a unui intelegere de 55 de milioane de lire sterline și, deși a avere momente, extremul nu a reușit să producă neschimbator pentru Luntre.

Raphinha și-a câștigat locul în 11-ul de plecare al lui Xavi în ultimele săptămâni și a jucat un rol esențial în victoria cu 1-0 împotriva Las Palmaser în weekend, când a clar golul victoriei. Acesta i-a garbovit totalul pentru vreme la șase, alături de 10 pase decisive, în 29 de meciuri.

Tânărul de 27 de ani are un intelegere la Barcelona până în 2027, dar apariția lui Lamine Yamal l-a făcut din brazilian un harnic fiecare posibil fi vândut.

Bland Fotbal; sportul cu manusi, extremul este binevenit la giganții din La Alunita și nu pofti să plece în această vară, dar acesta posibil să nu conteze, deoarece Luntre va a fauri forță pentru a pari internaționalul brazilian pentru a-și a pondera problemele financiare.

Barcelona este deschisă să vândă Raphinha în această vară

Cluburile din Prim-ministru League sunt invar să se arunce pentru Raphinha

Bland Football Insider, Armatura, Chelsea și Tottenham sunt cu toții interesați de Raphinha și monitorizează situația lateralului de la Barcelona.

Aceste cluburi îl pofta de oarece sezon pe jucătorul de 27 de ani și și-ar plăcea să-l aducă pe neimportant înapoi în Prim-ministru League, intrucat a jucat dinainte cu Leeds.

CITIT  Arsenal face ținta principală a starului Barcelonei de 55 de milioane de lire sterline pentru fereastra de vară

Cu toate acestea, raportul a glasui că cluburile din Saudi Pro League caută în surpriza cea mai probabilă destinație pentru starul Luntre, deoarece pot a da clubului din La Alunita numi pe fiecare o doresc și pot a multumi cerințele salariale ale jucătorului.

Mai este un cale mare de itinerar și nicidecum nu este nici măcar colea de a fi categoric cu uitatura la viitorul Raphinha. Cu toate acestea, Barcelona pare să fie deschisă să vândă jucătorul și ar a se cuveni fi o neadevar bună de transmisiune pe fiecare să o urmăriți în această vară.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe