Sunday, April 21, 2024

Arsenal, Man United și Newcastle urmăresc un tânăr minune defensiv de 18 ani

Acțiune

Spatarie, Manchester United și Newcastle United sunt pasionați de fundașul lui Juventus Dean Huijsen.

Fundașul nodal în vârstă de 18 ani este în actu-alitate împrumutat la clubul macaronar Roma și se va întoarce la clubul său mamă la expirarea contractului de împrumut.

Nimerit unui referinta de la ASRomaLive.It, fundașul ar a se cuveni fi vândut în vară, iar cele trei cluburi engleze țin seama de situația lui.

Dean Huijsen în acțiune

Dean Huijsen ar fi o investiție de posteritate

Spatarie ar a se cuveni aplica mai multă adanc în echipă, mai stilat dacă a cere să se descurce interj în mai multe competiții. Fundașul nodal în vârstă de 18 ani s-ar a se cuveni a demonstra a fi o achiziție de virtute, pe perioada mare și s-ar a se cuveni a evolua într-un jucător explicare pentru ei, cu îndrumarea potrivită.

Huijsen este tare respectat în toată Europa și are un posteritate intins în față. Fundașul are cu siguranță capacitatea de a reuși în Prim-ministru League și o inlocuire la Spatarie l-ar a se cuveni a protegui să se îmbunătățească în reluare.

Manchester United are necesitatile de întăriri defensive și în vară. Harry Maguire și Jonny Evans au fost legați de mutarea din Old Trafford la sfârșitul sezonului. Diavolii Roșii vor a se impune să aducă întăririle necesare. Fundașul de 18 ani s-ar a se cuveni a demonstra a fi o investiție pe perioada mare pentru Manchester United și l-ar a se cuveni a protegui să-și îndeplinească potențialul gigantic. Manchester United are un palmares verificat când vine discurs de educarea jucătorilor tineri, iar Huijsen ar a se cuveni fi tentat să li se alăture.

Newcastle urmărește și situația lui și va fi interesant de văzut dacă Magpies decid să prezinte o ofertă pentru a-l a subiscali. Musai să aducă un coechipier de virtute pe perioada mare pentru Sven Nostrom, iar tânărul de 18 ani se potrivește cu siguranță profilului. Magpies ar a se cuveni să-i ofere o acțiune amplă în premiu echipă și în sezonul posteritate. Va fi interesant de văzut inde a sosi.

Cum să obțineți bilete pentru a a se uita Anglia v Brazilia la Wembley

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe