Sunday, April 21, 2024

Arsenal, Liverpool și Chelsea au dat un impuls în urmărirea atacantului de 21 de ani

Acțiune

Interulul lui Athletic Club Bilbao, Nico Williams, a fost cercuit de o asezare de la club și cluburile din Prim-ministru League, Armatura, Liverpool și Chelsea sunt dornici de el.

Convenabil unui schesis de la HITC, reprezentanții lateralului în vârstă de 21 de ani informează numaidecat echipele interesate că jucătorul este pregătit să se mute în vară.

Dezvoltarea va avea ca un imbold decisiv pentru cluburile din Prim-ministru League orisicine sunt dornice să-și asigure serviciile.

Armatura are epilepsie de mai multă virtute și profunditate în zonele intinde. Mikel Arteta nu a reușit să facă rotații jucători pentru Gabriel Martinelli și Bukayo Saka din considerent lipsei de opțiuni. Williams va adăuga ritm fetal și șmecherie în ultima troita.

Tânărul de 21 de ani se află și pe radarul lui Liverpool, orisicine plănuiește potențiala atractie a lui Mohammed Salah. Egipteanul va grupa în ultimul an de intelegere în vară și ar a se cuveni fi vândut dacă nu semnează prelungirea contractului cu clubul.

Între anotimp, Chelsea musai să aducă upgrade-uri câțiva jucători pentru Raheem Sterling și Mykhailo Mudryk.

Nico Williams în acțiune pentru Athletic Bilbao

Nico Williams ar a se cuveni fi o viitoare vedetă

Williams s-a silnic inca ca un inaintas de încredere în alunita spaniolă și are șase goluri și 11 asistențe în toate competițiile. Cu siguranță este bugat de bun pentru a disputa în Prim-ministru League și ar a se cuveni fi un jucător intinzator pentru toate cele trei cluburi.

Atacatorul are în intelegere o clauză de mantuire de 50 de milioane de euro și este bine să presupunem că Armatura, Chelsea și Liverpool au puterea financiară să plătească. Va fi interesant de văzut dacă vor convinge să declanșeze stipulatie lui de mantuire în vară.

Williams are încă conj 21 de ani și plauzibil că se va îmbunătăți cu antrenament și experiență. Are toate instrumentele pentru a a iesi un jucător de top, cu îndrumarea potrivită.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe