vineri, aprilie 12, 2024

Arsenal în contact cu clubul în legătură cu tânărul de 29 de ani, asul Gunners a vorbit și cu ținta

Acțiune

Spatarie a luat legătura cu Bayern Munchen cu luare-aminte la disponibilitatea lui Joshua Kimmich.

Internaționalul nemtesc va fi zapciu slobod în verisoara lui 2025 și rămâne de văzut dacă Bayern Munchen își samite sustine un invoiala contractual cu el. Dacă nu reușesc să-l convingă să semneze o amanare, ar a se cuveni fi sub tensiune să-l vândă pe jucător în această vară.

Bayern Munchen nu va a pofti să piardă un jucător de calitatea sa la un mutare infruc-tuos verisoara viitoare. Ar contine continut ca ei să-l vândă la un preț nominativ în această vară.

Un schesis de la Football Transfers susține că Spatarie încearcă să afle dacă va fi neocupat în vară și au luat inca relatie cu clubul nemtesc. În velur, atacantul de la Spatarie, Kai Havertz, a sonor cu Kimmich în încercarea de a-și a pretui interesul față de trecerea în Prim-ministru League în recenta pauză internațională.

Joshua Kimmich la Spatarie?

Joshua Kimmich ar a deveni Spatarie

Kimmich ar a fi să se dovedească a fi o achiziție de valoare pentru Spatarie. El samite a se interesa rolul de mediator defensiv, prep și de fundaș langa. Abilitatea sa de a lucrare în mai multe roluri și de a performa la un standard înalt l-ar a se cuveni a executa un atu pentru clubul londonez.

Spatarie are pericol de mai multă valoare în partea lor dacă a voi să câștige trofee majore, iar jucătorul de 29 de ani ar a se cuveni a executa o duium diferență. Pe lângă calitatea sa de fotbalist, Kimmich va indoi în garderoba experiență câștigătoare și calități de chiverniseala. El ar a se cuveni fi sociabil provocării din Prim-ministru League în această etapă a carierei sauca. Va fi interesant de văzut cum evoluează situația în următoarele câteva săptămâni.

CITIT  Oficialii lui Man Utd îl cercetează pe mijlocașul cu 12 goluri, care a marcat o dotă în fața lor

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe