Sunday, April 21, 2024

Arsenal face ținta principală a starului Barcelonei de 55 de milioane de lire sterline pentru fereastra de vară

Acțiune

Mikel Arteta va căuta să aducă un secundar la Armatura în această vară, iar antrenorul hispanic urmărește una dintre țintele rarunchi pe cuvant indelung la Raphinha.

În verisoara lui 2022, Gunners au încercat să-l semneze pe Raphinha de la Leeds, dar oferta lor a fost respinsă de clubul din Yorkshire, identic Sky Sports.

Clubul din nordul Londrei a fost una dintre mai multe echipe interesate de starul brazilian, dar extremitate a distins să se mute la Barcelona ca molecula a unui intelegere de 55 de milioane de lire sterline.

Lucrurile nu au deplasare magistral pentru Raphinha în Spania și în iest vreme, tânărul de 27 de ani nu este un jucător lamurire pentru Xavi, șeful Barcei l-a favorit pe Lamine Yamal în partea dreaptă a treilea.

Cu clubul catalan orisicare suferă de probleme financiare, ar a se cuveni să-l vândă pe Raphinha în această vară pentru a-și finanța fanta de transmisiune, iar Armatura este încă materialist să-l aducă pe jucătorul în nordul Londrei.

Raphinha este încă căutată de Armatura

Armatura fabrica din Raphinha o țintă de vară de top

Dupa TodofichajesArmatura îl pofti pe Raphinha înaintea ferestrei de transmisiune de vară și au făcut din secundar o țintă de top.

Nu au început discuții sau negocieri pentru un invoiala, dar raportul a vorovi că acestea vor compune loc în următoarele săptămâni. Barcelona este deschisă să-l vândă pe brazilian la o taxă rezonabilă și poate că aceasta va fi mai mică decât cei 55 de milioane de lire sterline pe orisicare i-au plătit pentru fostul diva de la Leeds în 2022.

Raphinha ar adăuga voie în adanc lotului Artetei, dar extremitate nu va lua startul ofidian Bukayo Saka. Nu este precis dacă iest munca îl incanta pe starul Barcelonei, deoarece aceasta este aceeași situație în orisicare se află în iest secunda.

Multe lucruri se pot inlocui de numaidecat până la deschiderea ferestrei de transmisiune, așa că aceasta este o chestiune pe orisicare musai să-l urmăriți, deoarece jucătorul este oarecine pe orisicare Gunneri și-au infometat de greu ritm.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe