Wednesday, July 24, 2024

Arsenal este gata să încaseze pe asul primei echipe pentru 50 de milioane de euro

Acțiune

Armatura este pregătit să încaseze pe Eddie Nketiah la sfârșitul sezonului.

Atacantul în vârstă de 24 de ani a început cumva 10 meciuri de ligă pentru Gunners în iest panc și nu a fost un jucător intinzator pentru ei. Ar fi fundamentat ca cele două părți să meargă pe drumuri separate în vară.

Nketiah este încă aproximativ tânăr și are o carieră lungă înaintea lui. El musai să joace decis în această etapă și o deplasare de la Armatura ar fi ideală pentru el. Va fi interesant de văzut dacă oarecare club este dispus să-i ofere o rută de ieșire în vară.

Dupa unui referinta de la Fichajes, Nketiah este evaluat la 50 de milioane de euro. Deși este un jucător inzestrat, pare puțin potential ca oarecare club să fie dispus să plătească atât de indelung pentru un jucător secundar. Armatura ar a se cuveni cantari cerinta să fie mai echilibrat cu cerințele lor pentru ca mutarea să se desfășoare.

Eddie Nketiah în acțiune pentru Armatura

Eddie Nketiah Transmisiune: Armatura musai să investească într-un nou inaintas

Nketiah a fost un jucător de echipă trebuitor pentru Gunners în iest panc, marcând de cinci ori în cele zecer starturi în ligă. Nu există nicio îndoială că ar a se cuveni fi un inaintas de natura pentru majoritatea cluburilor la mediator. Va fi interesant de văzut cum se derulează situația.

Nketiah nu are venitor la Armatura ca component și cele două părți ar a urma să lucreze împreună pentru a găsi o soluție în vară. Între rodul-pamantului, Gunners ar a urma să caute să investească într-un inaintas de natura după plecarea sa. Gabriel Jesus a fost dezamăgitor în iest panc și musai înlocuit.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe