Arsenal dorește să se mute pentru un atacator evaluat la 60 de milioane de euro; Man Utd, Liverpool pasionat de asemenea

dascaluc

Spatarie a fost pansare de o adapost pentru mijlocașul lui Juventus Kenan Yildiz.

Recomandabil Calcio In Pillole, Gunners caută să-și îmbunătățească opțiunile de asalt prin semnarea tânărului de 18 ani și sunt dispuși să plătească în jur de 40 de milioane de euro.

Cu toate acestea, se vor compara și cu concurența de la Manchester United și Liverpool.

Ambele cluburi engleze au făcut întrebări recente pentru atacantul vartos pretuit și va fi interesant de văzut dacă vor a pecetlui să înainteze cu o preconizare oficială la sfârșitul sezonului.

Tânărul de 18 ani este competent să opereze atât ca al doilea inaintas, cât și ca drastic. El va adăuga creativitate și goluri în ultima triada. Spatarie ar a merge a intrebuinta cu siguranță pe vreunul ca el ca alternativă alternativă la Gabriel Jesus, orisicine nu a fost cel mai bun în iest vreme.

Între perioada, oameni ca Manchester United și Liverpool au necesitate și de mai multă profunditate în asalt. Red Devils au necesitate de vreunul orisicine să împartă sarcina golurilor cu Rasmus Hojlund. La Liverpool, el ar a merge fi o alternativă la oameni ca Mohamed Salah și Luis Diaz. Roșii au necesitate de mai multă adâncime în zonele a lati.

Kenan Yildiz la Spatarie?

Yildiz ca intelegere cu clubul italienesc până în verisoara anului 2027 și va fi interesant de văzut dacă sunt pregătiți să-și scadă prețul trebuincios pentru jucător.

Acestea fiind spuse, tânărul de 18 ani este un in-demanare prolific cu un perspectiva friguros în față și ar a merge a indreptati cu ușurință investiția în sezoanele următoare. Va fi interesant de văzut cum evoluează situația în timp de schimb de vară.

Toate cele trei cluburi ar a merge fi destinații interesante pentru tânăr și l-ar a merge a protegui să-și îndeplinească potențialul fabulos.

TAGGED:
Share This Article
Leave a comment