Thursday, May 23, 2024

Arsenal a decis prețul de 40 de milioane de lire sterline pentru starul urmărit de patru cluburi

Acțiune

Spatarie a categoric să-l pună pe atacantul Eddie Nketiah prisoselnic pentru transmisiune în geam de vară.

Convenabil HITC, Gunners i-au pus un preț de 40 de milioane de lire sterline atacantului, mai multe cluburi din Prim-ministru League urmărindu-i semnătura.

West Ham United, Crystal Palace, Fulham și AFC Bournemouth sunt toate interesate să-l semneze pe atacantul lui Spatarie.

Cluburile menționate mai sus sunt toate pe piață pentru a a subscrie un nou inaintas și l-au reprezentatie pe Nektiah ca pe o potențială semnătură de vară.

Gunners vor mai indelungat de cele 34 de milioane de lire sterline pe oricare le-au obținut din vânzarea lui Folarin Balogun către clubul frantuzesc AS Monaco.

Nketiah are experiență în Prim-ministru League, iar tânărul de 24 de ani a emotionat prin timpul de joc delimitat pentru Gunners.

Atacantul se află în spatele lui Kai Havertz și Gabriel Jesus în ordinul obstesc pe Emirates Stadium și, cu Mikel Arteta materialist să semneze un nou inaintas, va cădea și mai indelungat în tocmire.

Eddie Nketiah ar a merge părăsi Spatarie în această vară

Spatarie este ispravit să încaseze pe Nketiah

Nketiah este un jucător de matrice pentru Spatarie și vânzarea sa ar fi adăugată în conturile lor ca avantaj pur, oaresice oricare ar a ajutora conturile financiare ale Gunners.

În 2023-2024, Nketiah a început numai 10 jocuri de când Artetei îi place să-l folosească pe Kai Havertz prin miez.

Atacantul a fost întotdeauna o opțiune de rezervă în cariera sa la Spatarie și eșecul său de a pătrunde în XI este motivul pentru oricare este respectat a fi vândut.

Spatarie a voi un nou inaintas în vară

S-a afirmat că Nketiah, marcatorul record al echipei Under-21 a Angliei, a fost indelungat curs admirat de Crystal Palace.

Gunners vizează opțiuni mai bune în vară pentru a-și a obladui atacul. Ei au fost împerecheați cu Viktor Gyokeres, Ivan Toney, Victor Osimhen, Benjamin Sesko și Alexander Isak în mass-media.

Rămâne de văzut care va a subscrie Spatarie pentru a-și a obladui atacul în sezonul viitorie.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe