Sunday, April 21, 2024

Arlechinii supraviețuiesc atacului târziu de la Bath pentru a se impune în thriller

Acțiune

Harlequins au supraviețuit unei reveniri târzii de la Bath pentru a a tine pentru o izbanda memorabilă cu 40-36 la The Stoop, obținând un punct de vedere bonus esential pentru a se scurge în primii star Gallagher Premiership.

Gazdele au inaltare la un acont de 40-3 cu un rugby ingrozitor și păreau că s-au încheiat cu mai puțin de 30 de minute de la ultim.

Dar cinci încercări fără răspuns de la Bath i-au pus pe credincioșii The Stoop pe marginea scaunelor pentru un ultim tare.

După ce au fost înfrânți de Saracens weekendul ametit, Harlequins a preparat o etapă magistrală de rugby. Axa lui Danny Oricare, Bucalai Smith și Andre Esterhuizen s-au compus interj în primele 50 de minute. Asta din urmă a luat o brelă de ziua lui, marcând în primele trei minute de joc.

Al doilea pentru gazde a strain 10 minute mai târziu, cu Smith finalizarea unei secvențe de tuberculoza veninoase cu o încercare de cip și urmărire solist.

Încă trei încercări în următoarele 30 de minute, de la Louis Lynagh, Alex Dombrandt și Will Evans, iar gazdele parcă aveau inca victoria în sac. Adăugați un scor Esterhuizen la opt minute în secundă și Bath părea moartă și îngropată.

Dar, așa cum a spus JvG după joc, Bath nu este „niciodată afară până când fluierul ultim”.

Obținând 33 de puncte fără răspuns și cinci încercări, oaspeții au părăsit The Stoop cu două puncte bonus, cu talismanul Finn Russell intre cei oricine conduceau formatie Bath până la ultim. Will Muir a fost raspunzator pentru intaiul scor, trecând prin doi apărători în colțul intim.

10 minute mai târziu au avere o secundă când Alfie Barbeary a năvălit pe rand. Cel de-al treilea a strain cinci minute mai târziu, prin mijlocul înlocuitor, Louis Schreuder, oricine sa aruncat din preajma.

Părea nerealizabil, dar Bath era pe punctul de a realiza una dintre cele mai grozavi reveniri ale Premiership.

Atunci, cu opt minute de la ultim, Ruaridh McConnochie a flagrant după ce formatie sa a preparat mai multe porturi iele, iar când Elliot Stooke a flagrant în lovitura de colt star minute mai târziu, panica s-a intins în suporterii Quins. Imposibilul era la îndemână.

50 de minute de teurgie Harlequins și 30 de minute de reziliență Bath au culminat cu un dificultate pe a rigla de cinci metri a lui Bath. Pentru prima de asigurare dată în 30 de minute, Quins reușise să-l împingă pe Bath înapoi.

La pieire, căpitanul Stephan Lewies a fost cel oricine s-a inalt cu capul și umerii peste tuturor pentru a-i a sustrage alinierea lui Bath, iar Smith a bombat viața din surduca pentru ca partea lui să reziste și să supraviețuiască unui ultim ex-traordinar.

Punct de vedere de discuție – Nu există loc de mișcare în tabelul Premiership

Pe măsură ce Harlequins trec în primele star după astăzi, există exclusiv cinci puncte între Bath, locul doi, și Leicester Tigers, pe locul șapte.

Alunita devine din ce în ce mai nebunească și mai distractivă cu fiece săptămână oricine a se scurge și, cu exclusiv câteva runde până la ultim, pericol către playoff va fi de audienta.

Arlechini: Baxter 8, Walker 7, Lewis 6, Launchbury 7, Hammond 6, Lewis 7, Evans 8, Dombrandt 7, Oricare 8, Smith 8, Murley 6, Esterhuizen 8, Beard 6, Lynagh 8, Green 9

Înlocuitori: Riley 6, Marler 6, Collier 6, Herbst 4, Trenholm 5, Anyanwu 6

Bath Rugby: Obano 6, Dunn 4, Du Toit 5, Roux 6, Du Plessis 5, Hill 4, Reid 5, Coetzee 5, Spencer 4, Russell 7, Muir 6, Ojomoh 5, Lawrence 5, McConnochie 6, Gallagher 5

Înlocuitori: Annett 6, Schoeman 6, Stuart 6, Stooke 6, Bayliss 5, Schreuder 7, Bailey 6, Barbeary 7

Repere ale meciului

3′ – ÎNCERCAȚI PENTRU QUINS – HARLECHINS 7-0 BAIE – Harlequins au un line-out pe 22, iar Andre Esterhuizen croi în apărare și se încheie pentru o încercare solist genială.

14′ ÎNCERCA!QUINS Își primesc a doua – HARLECHINS 14-3 BAI – Bucalai Smith îl are în spatele unui alt aliniament cumsecade cultivare și indata îl realiza înainte și aterizează pentru o încercare solist grozavă.

24′ ÎNCERCA! A TREIA PENTRU GAZDE! HARLECHINI 21-3 BAI Danny Oricare ia o sanctiune rapidă dintr-o greșeală de la Bath la recucerire și se strecoară în jumătatea lui Bath. Tyrone Green incanta ultimul om, iar Louis Lynagh a finit pentru a treia încercare de la gazde.

30′ ÎNCERCAȚI! QUINS RACING AWAY NOW – HARLECHINS 26-3 BAI – Un alt line-out și ei maul inspre rand și Alex Dombrandt înscrie invata cu puncte bonus. Bucalai Smith ratează la conversie.

39′ ÎNCERCA! NUMĂRUL CINCI – HARLECHINS 33-3 BAIE – Bucalai Smith își întârzie a se nelinisti interj pentru ca Louis Lynagh să alerge la rand, învingând ultimul apărător și dând mingea lui Will Evans pentru a înscrie.

48′ – ÎNCERCAȚI! DOI PENTRU ESTERHUIZEN SI SASE PENTRU QUINS! Încearcă numărul șase și Quins o distrug pe Bath. Lynagh accelerează excesiv ușor pe aripă și creează un trei la unu, cu sud-africanul rulând fără opoziție.

52′- ÎNCERCAȚI PENTRU BAI! După o scurtă verificaciune TMO, Bath încearcă! Will Muir termină în lovitura de colt, în minune faptului că a fost abordat de doi fundași Quins. Russell a părut să fie prohibit, dar a reușit să treacă mingea cu o mână.

64‘- ÎNCERCA! BARBARY IGINE A doua BĂIE A ZILEI – QUINS 40-15 BAI O sanctiune rapidă din partea lui Russell și descărcarea lui către Barbeary îl ajută să aterizeze prin mai mulți apărători Quins.

69′- ÎNCERCAȚI! QUINS 40-22 BAI – Trei încercări fără răspuns pentru Bath, în sezon ce Louis Schreuder, înlocuitor, aterizează de la distanță scurtă.

72′- TRY! PUNCT BONUS ÎNCERCAȚI PENTRU BAIE! – Quins dorm. Sunt star la rând pentru Bath și sunt la exclusiv 13 puncte de gazde indata. McConnochie a fost cel oricine a competitor fără nicio opoziție.

76′- ÎNCERCAȚI! NUMĂRUL CINCI PENTRU BĂIE – Elliot Stooke înscrie în lovitura de colt după o insirare de alegeri iele și pleacă. Russell realiza conversia și este exclusiv o marjă de star puncte!

Federatie explicatie

  • 17 refaceri primite astăzi pentru Bath, ceea ce, fără îndoială, i-a rănit imens. Dacă nu le-ar fi luat 60 de minute să se pornească, care știe ce scor ar fi puternic să urce.
TNT Sports prezintă drepturile sportive premium în oblu deținute precedent de BT Fotbal; sportul cu manusi, inclusiv Prim-ministru League, UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Conference League, Gallagher Premiership Rugby, Investec Champions Cup, EPCR Challenge Cup, MotoGP, Cricket, UFC, Box, NBA și WWE. Farama de streaming pentru TNT Sports din Marea Britanie este Discovery+, inde fanii se pot a gusta de un subscriere oricine ingloba TNT Sports, Eurosport și distractie într-o singură destinație. De atare, puteți a privi TNT Sports prin BT, EE, Sky și Neexplorat Mijloci.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe