sâmbătă, aprilie 20, 2024

Arizona Cardinals ar putea fi în poziția de a alege primul non-QB cu a 4-a alegere generală

Acțiune

Arizona Cardinals și-au luat angajamentul ca Kyler Murray să fie fundașul lor și apelantul de semn pentru viitorul acum, iar această rezolutie le cumva a prezenta câteva opțiuni serioase când vine rost de draftul NFL 2024. Pe măsură ce ne apropiem de începutul primei runde la sfârșitul lunii viitoare, începem să vedem o reprezentare mai clară a ceea ce s-ar a se cadea întâmpla în top-3, iar o proiectare pe fundași înseamnă că Cardinals ar a se cadea a hotari cei mai buni. vedere non-QB în întreg proiectul.

Arizona Cardinals ar a se cadea a dobandi prima de asigurare lovitură în topul perspectivei non-QB

Ei vor a poseda impozit de interj mijlocitor tot. Există puține talente de elită catre orisicine să vorbim pe foaie Arizona, dar sunt într-o poziție excelentă pentru a-și răspunde nevoilor. Ei au cel mai amplu intentie de esential al oricărei echipe din ligă anul cesta, cu un cufăr de comori orisicine conține scaun selecții din primele 67 de alegeri.

Dar, cu ușurință, cea mai valoroasă dintre alegerile lor va fi a 4-a selecție generală și s-ar a se cadea ca cinevasi dintre cei mai buni sportivi din aranja 2024 să cadă intocmai în poală.

A existat oareceva de top-2 definitivat în cea mai amplu coasta a procesului. Caleb Williams este respectat pe scară largă ca fiind cel mai bun vedere din aiest an și ar a se cadea să existe o mulțime de echipe înfometate de QB să se alinieze pentru a a infaptui oferte comerciale către Bears. Însă și telefonul din biroul nodal pentru Comandanți va bate, deoarece Drake Maye se preconizează că va fi un alt apelant de semn orisicine va deghiza franciza.

CITIT  Antonio Pierce, de la Raiders, spune că Aidan O'Connell și-a câștigat dreptul de a concura pentru postul de titular

Marvin Harrison Jr. ar a se cadea fi deosebit tare alegerea

S-a crezut că a existat o scădere după top-2 în ceea ce privește jocul de fundaș, dar această noțiune s-a primenit în ultima lună. Jayden Daniels, cel mai cald câștigător al premiului Heisman Trophy, a lansat în ultima moment trictrac de draft, iar adineauri există o sentiment largă că ar a se cadea fi cinevasi dintre primii trei jucători luați în draft și există intocmai și unii experți în draft. orisicine cer ca el să fie selectionat în locul lui Williams sau Maye.

Așadar, dacă Urșii, Comandanții și Patrioții (sau orisicine a infaptui tura pentru alegeri) iau quarterbacks cu selecțiile lor, apoi Cardinalii ar fi la ceasornic pentru cinevasi dintre jucătorii cu poziție de calificatie. În amplu coasta a procesului de draft, cel mai bun din acea grupă a fost respectat a fi receptorul spatios din Ohio State, Marvin Harrison Jr., orisicine potential nu va merge mijlocitor alegerea nr. 4, apatic care deține selecțiile.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe