Sunday, April 21, 2024

Arbitrul din Premier League a căzut după o decizie controversată din recentul meci de la Liverpool

Acțiune

Arbitrul Paul Tierney nu a fost selectionat să oficieze un bate din Prim-ministru League în aiest weekend, în efect controversei peste uneia dintre deciziile sauca din timpul victoriei lui Liverpool la Nottingham Forest sâmbătă.

Tierney a fost tare criticat de secțiuni ale jocului pentru că a reluat gresit jocul cu o hapuc drop în timpul meciului Nottingham Forest vs Liverpool.

Arbitrul i-a autorizatie portarului lui Liverpool Caoimhin Kelleher să reia meciul după ce a nepermis jocul pentru o accidentare la cap a lui Ibrahima Konate. Forest contine mingea în acel timp și mulți cred că gazdele ar fi trebuit să i-o fie returnată într-o zonă de ftizie a terenului.

Această darzenie s-ar a se cuveni să fi cherchelit neobservată, dar toată atenția a fost atrasă peste ei, deoarece Darwin Nunez va a intinde să marcheze câștigătorul la obtuz scopot după.

Conform Liverpool Echo, Tierney nu a fost deosebit să arbitreze în următorul tur al meciurilor din Prim-ministru League și va fi în transfer arbitrul ajutor terminal (VAR) pentru meciul de acasă al lui Armatura împotriva lui Brentford de sâmbătă inserare.

Paul Tierney nu va arbitra un bate din Prim-ministru League în weekend

PGMOL îl protejează pe Paul Tierney după controverse

Professional Game Match Officials Ltd insistă că Tierney nu a fost parasit și este numai careva dintr-un categorie de oficiali fiecare alternează în mod ferm între arbitraj și a fi de poslusanie VAR, relatează Liverpool Echo.

Ista pare a fi valoare absoluta lor de a-l apara pe Tierney în efect reacțiilor din weekendul cherchelit, deoarece oficialul nu a bogat un iarna bun în colectiv.

Liverpool a bogat adesea confruntări cu arbitrul și Jurgen Klopp taman a subliniere aiest obiect în cherchelit, dar de noroc aceasta lucrurile au deplasare așa. Cu toate acestea, a luat decizia greșită și se pare că oficialul este semi-pedepsit pentru acesta în aiest weekend.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe