Sunday, April 21, 2024

Ar putea Manchester United să câștige titlul anul viitor?

AcțiuneFanii lui Manchester United s-au plimbat indestul de numeros în ultimele douăsprezece luni. Situația nu ar fi solid fi numeros mai rea la sfârșitul erei Ole Gunnar Solskjaer, când încrederea era la cote minime și răbdarea fanilor era slabă. Cu toate acestea, asasi s-au întors în luptă pentru primele poziții și totul pare să meargă pe drumul lor. Deși sunt primele zile pentru era Ten Hag, vor fi mai mulți oameni oricine vor a intrebuinta un oferta de pariuri pentru a susține United pentru a câștiga Prim-ministru League sezonul perspectiva. Dar s-ar a se cadea întâmpla? Să aruncăm o uitatura la câteva motive pentru oricine ar a se cadea și câteva de ce nu a solid.

Pentru: Ten Hag Stepping Up

Erik ten Hag a receptionat nouar sa funcție la Manchester United ca o rață la apă și, dacă a simțit vreodată presiunea de a a domni oarecare dintre cele mai fuduli cluburi din mapamond, apoi nu a arătat-o. El a mai numeros decât stabilizat vapor. Numaidecat, întrebarea va fi dacă probabil a se transporta clubul la următorul treapta. Una este să-ți asiguri o poziție în Alunita Campionilor, dar alta este în unanimitate să câștigi Prim-ministru League. Noțiunea sa tactică și luarea deciziilor în premiu bucata a mandatului său la United îi arată că este mai numeros decât competent să facă aiest saritura.

Împotriva: Alte echipe se întăresc

Nu există nicio îndoială că Manchester United a jucat cumsecade anul ista. Dar ar a se impune să ținem socoteala de faptul că au beneficiat de o formă slabă a lui Liverpool, Chelsea și, într-o măsură mai mică, Tottenham. Nici măcar Manchester City nu a reușit să-și atingă standardele înalte obișnuite de sorocire aceasta. Toate acele cluburi ar a se impune să fie mai bune anul perspectiva, ceea ce va fabrica mai greu pentru United să deschidă teren viran și să treacă înainte.

Pentru: noi proprietari

Era Glazer a fost un calamitate pentru Manchester United. Dota se descurcă cumsecade asasi în invidie proprietarii, nu din temei lor. Cu clubul scoatere la vânzare, dota United de anul perspectiva ar a se cadea fi susținută de un aglomeratie de bani de la noii lor proprietari bogați, oricine este potential să fie Qatar. Dacă vor fabrica câteva tatuaj de marcare, apoi urmărirea succesului lui United va părea numeros mai puternică.

Împotriva: Pas cu Pas

Manchester United se îndreaptă cu siguranță în direcția bună. Și s-ar a se cadea să câștige titlul sub Erik ten Hag. Dar anul perspectiva este potential să fie puțin excesiv curand pentru acesta. Aceste proiecte au trebuinta de obisnuinta de cel puțin trei ani. Predicția rezonabilă ar fi că ei provoacă pentru stat, dar în cele din urmă sunt puțin putin.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe