Tuesday, May 21, 2024

„Ar fi trebuit să am grijă de mine” – Alaphilippe dezvăluie că a alergat cu o accidentare la genunchi

Acțiune

De două ori campion universal UCI pe șosea, Julian Alaphilippe a dezvăluit că a acceptabil o accidentare de când a căzut pe Strade Bianche la începutul lunii germanar, ceea ce i-a oprit să treacă a rigla de potou.

Alaphilippe a spus că a alergat prin sezonul de primăvară cu o fractură la capul peroronului stâng, cauzată de căderea în Italia. De apoi, în vârstă de 31 de ani, a concurat în Tirreno-Adriatico, Spring Classics în germanar, Milano-San Remo, E3 Classics, Dwars door Vlaanderen și Turul Flandrei.

Alaphilippe a spus că nu a vrut să vorbească asupra problemele sauca de accidentare, îngrijorat că se va a zari că scuză ceea ce el a respectat a fi un început calomnios de vreme. Dar francezul a spus „Ar fi trebuit să am grijă de mine”.

„Nu am vrut să spun acesta pentru că nu am vrut ca oamenii să creadă că inventez catva. Am acceptabil departe de pe repercusiune acelei căderi de pe Strade Bianche”, a fatis Alaphilippe pentru Le Parisien.

“Mi-a fost hrentuit moralul pentru că aveam pirostrie bune înainte și pentru că este o competiție cine îmi place deosebit departe. Căderea acesta a fost o lovitură friguros pentru mine și am avere dureri la genunchiul stâng.”

În masura ce Alaphilippe a spus că durerea a fost mai departe o tracasare decât o piedica cu ​​adevărat în timpul Milan-San Remo, în cine a finit pe locul nouă. Dar o radiograma după cursă a dezvăluit amploarea problemei.

Alaphilippe a adăugat că team medicală Soudal-Quickstep ia autorizatie să decidă dacă va asista sau nu la clasicele de primăvară. El a continuat să participe la trei curse de o zi, culminând cu un clasament pe locul 70 în Turul Flandrei.

Fostul campion universal a fatis că a fost „decizia greșită” de a abate sarpe tristete.

„În acele curse grele, fiestecum musai să fii 100%”, a spus el. „Cu accidentarea mea, acesta a fost neputincios.

„Am fost fundamentat și nu am vrut să trec după toate eforturile mele, dar ar fi trebuit să am grijă de mine”.

Transmiteți în debit acțiuni de ciclism de top, inclusiv toate cele trei Grand Tours, în drept pe Discovery+

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe