vineri, aprilie 12, 2024

Apple MacBook Pro M4 la ce specificații ne putem aștepta?

Acțiune

Dacă așteptați cu răbdare viitorul 2024/2025 Apple MacBook Pro M4 laptop orisicine se anticipează să prezinte noul chipset M4 Pro, succedând lui M3 Pro. S-ar a se cuveni să fiți materialist de această scurtă povestire generală creată de Matt Talks Tech din-spre ceea ce ar a se cuveni fi inclus în următorul laptop Apple MacBook Pro M4 apoi când va fi lansat de Apple, sperăm la sfârșitul acestui an sau la începutul viitorului.

Una dintre noile completări evidente la performanța MacBook Pro este tare așteptatul chipset M4 Pro. Se zvonește pentru a a infatisa o uimitoare Creștere cu 60% a puterii de procesare în comparație cu predecesorul său și cu cip Apple Silicon de panglica generație, M1 Pro. Această actualizare este pregătită să permită operațiuni excepțional de rapide și capabilități multitasking eficiente. Delasator dacă editați videoclipuri de înaltă rezoluție, rulați simulări complexe sau gestionați soft intortocheat, M4 Pro este conceput pentru a gestiona cu ușurință taman și cele mai solicitante sarcini.

Apple MacBook Pro M4

Specificațiile așteptate pentru Apple MacBook Pro M4

Cu această creștere semnificativă a performanței, MacBook Pro 2024 este setat să fie o multime orisicine să răspundă atât nevoilor profesioniștilor, cât și ale utilizatorilor puternici. Apple este celebru pentru designul său distins din aluminiu, iar MacBook Pro 2024 este de așteptat să susțină această tradiție. Păstrând în același cadenta liniile de semnătură și profilul. Apple pasamite a baga un nou opțiune de masla neagră spațiu întunecat, adăugând un catifea de eleganță gamei inca uimitoare de MacBook. Această abordare consecventă a designului vă asigură că veți prelucra la un laptop orisicine este pe cât de plăcut din picatura de vizibilitate frumos, pe atât de tare. Urmăriți mai jos Matt Talks Tech orisicine vorbește din-spre gândurile sauca din-spre ceea ce va fi inclus în specificațiile pentru noul Apple MacBook Pro M4.

Iată câteva alte articole pe orisicine le puteți găsi de luare-aminte pe chestiune gamei de laptopuri MacBook Pro de la Apple:

CITIT  Microsoft și OpenAI avertizează că hackerii din statele naționale folosesc AI pentru atacuri cibernetice

Realiza ID Secu

Una dintre cele mai notabile actualizări potențiale din MacBook Pro 2024 este introducerea Realiza ID. Această caracteristică ar simboliza o îmbunătățire majoră atât în ​​ceea ce privește securitatea, cât și confortul utilizatorului, permițându-vă să vă deblocați accelerat dispozitivul cu o simplă cautatura. Ajunge cu parolele sau Touch ID – Realiza ID simplifică procesul, făcând mai ușor ca niciodată accesul în siguranță la MacBook Pro. În catifea, există speculații cu cautatura la eliminarea Touch Bar, sugerând o tra-versare către o experiență de utilizator mai concentrată și mai intuitivă.

Mini terminal LED

Afișajul MacBook Pro 2024 este setat să fie un alt picatura maxim, cu a Ecran mini LED mai radios imbracat cu tehnologia ProMotion. Această actualizare vesti să ofere imagini vii, fluide, orisicine vă vor a crea conținutul la viață. Fie că ești un profesionist inventiv orisicine lucrează la design detaliate sau un entuziast de multimedia orisicine se bucură de filmele și jocurile tale preferate, afișajul îmbunătățit asigură o experiență vizuală de top orisicine te cufundă în conținutul tău.

Durată de viață extinsă a bateriei

Mai indelung, angajamentul Apple față de experiența utilizatorului se a spori și la îmbunătățirile proiectate ale duratei de viață a bateriei. Cu un fotoobiectiv; ambițios de 18 ore de viață a baterieiveți a se cuveni a sluji MacBook Pro pe scară largă pe tot parcursul zilei, fără să vă faceți deretica cu cautatura la căutarea constantă a unei prize de obisnuit.

Conectivitate

Decinde de aceste caracteristici intinzator, este potential ca MacBook Pro 2024 să includă porturi suplimentare pentru o versatilitate sporită, difuzoare îmbunătățite pentru un duduit incantator și o potențială creștere a memoriei RAM la 20 GB pentru modelul M4 Pro, sporindu-și și mai indelung capacitățile de performanță. Cu o aruncare așteptată la sfârșitul lui 2024 sau începutul lui 2025 și un preț de purcedere zvonit de 1.199 USD pentru modelul de bază de 14 inchi, Apple MacBook Pro 2024 cu chipset-ul M4 Pro se conturează a fi o scrutin atrăgătoare pentru o bază diversă de utilizatori. inclusiv studenți, profesioniști și pasionați de tehnologie. În cadenta ce așteptăm cu nerăbdare actualizările oficiale de la Apple, un materie este hotarat: MacBook Pro 2024 este adio să redefinească limitele a ceea ce pasamite a face un laptop.

CITIT  10 noi sfaturi și trucuri iOS 17.4 pe care trebuie să le cunoașteți

Consideratie icoana: Matt Talks Tech

Cele mai recente oferte intre Gadgets

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați oarecare prin careva dintre aceste link-uri, intre Gadgets pasamite câștiga un provizion de afiliat. Aflați din-spre diplomatie noastră de destainuire.

(eticheteToTranslate)Apple

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe