Thursday, May 23, 2024

Antrenorul de la Barcelona a observat în căutarea unui potențial rival Roberto De Zerbi

Acțiune

O actualizare interesantă a apărut sâmbătă în urmărirea competitivă pentru următorul manager al puternicei ligi Barcelona.

Această dezvăluire a se suprapune cu confirmarea faptului că un pretendent de top, partinit de conducerea Barcelonei, a fost surpriza pentru a-l a percepe pe oarecine dintre principalii săi rivali pentru funcția de control a pregătirilor echipei mijloc pentru următoarea sa zi de opait.

Flick și De Zerbi au apărut ca primii pentru a-i a se scurge lui Xavi în pirogul de la Barcelona în această vară. În sezon ce De Zerbi este admirat pentru stilul său energic de joc, stipulare substanțială de renunțare din contractul său cu Brighton & Hove Albion prezintă un dificultate expresiv în orisice înțelegere potențială cu Barcelona.

Hansi Flick l-a văzut pe Roberto De Zerbi

Această evoluție va stârni, fără îndoială, interesul nu grabnic al lui Joan Laporta și al conducerii Tara Nou, ci și al fanilor Barcelonei. Diario Rugbi; sportul cu balonul rotund și alte surse au raportat că Hansi Flick a fost surpriza la meciul actual al lui Brighton de sâmbătă după-amiază. Flick a urmărit din tribune de la Craven Cottage când Seagulls au to-lerabil o înfrângere cu 3-0 cu Fulham în Prim-ministru League.

Motivul vizitei mijloc este iute nestiut. Cu toate acestea, este de imaginar ca fostul manager al Bayern Munchen să fi călătorit la Londra pentru a a aprecia în esență competiția pentru postul de manager liber la Barcelona.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe